Deadpool & Wolverine slaví Valentýna a trailer zlomil všechny rekordy

Deadpool & Wolverine slaví Valentýna a trailer zlomil všechny rekordy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
O Deadpoola s Wolverinem je větší zájem než o Avengers nebo Spider-Mana.

Že trailer pro novou marvelovku Deadpool & Wolverine budil největší zájem ze všech uvedených Super Bowl upoutávek, to není žádné tajemství. Trailer ale zboural všechny dosavadní rekordy. Za prvních 24 hodin na různých platformách zaznamenal trailer dohromady 365 milionů přehrání, což je o 10 milionů víc, než byl dosavadní rekord.

Ten od srpna 2021 držel Spider-Man: Bez domova. Obecně v top pětce nejúspěšnějších trailerů najdeme pouze marvelovky – třetí a čtvrtou příčku drží dva různé trailery pro Avengers: Endgame, pátou pro Infinity War. Ze všech zmíněných filmů se staly hity, Deadpool & Wolverine tak rozhodně mají potenciál pro to, aby se po delší době nějaký komiksový film opět stal nechutně úspěšným.

Další novinky? Indická pobočka Marvelu si nechala vyrobit vlastní plakát, v němž Deadpool a Wolverine slaví Valentýna. Rukavice sice tak docela neodpovídají tomu, co nakonec uvidíme ve filmu, ale jako valentýnský vtípek, proč ne. A podobně jako svou zákulisní fotku sdílel Pyro, pochlubil se i Shatterstar. Jeho představitel Lewis Tan ukázal na Instagramu fotku, kterou najdete dole v galerii vedle Wolverinova láskyplného plakátu.

Scénář napsali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells a Shawn Levy. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni a Matthew Macfadyen. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Podklady a foto: Marvel Studios, Marvel India, Lewis Tan

Galerie: 3

Deadpool & Wolverine slaví Valentýna a trailer zlomil všechny rekordy | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine slaví Valentýna a trailer zlomil všechny rekordy | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine slaví Valentýna a trailer zlomil všechny rekordy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest