Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací

Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Uvidíme v provázaném světě Marvelu celý tým X-Force?

Do Deadpoola 3 byl obsazený Rob Delaney. Ten se vrací jako Peter, jedna z postav Deadpoola 2. Peter se stal členem X-Force, Dedpoolova hrdinského týmu. S vizáží tatíka ze sousedství figuroval ve snímku jako skrz naskrz komická postavička a čekala na něj krutá smrt. V úplném závěru filmu jej ale Deadpool oživil prostřednictvím cestování v čase, stejně jako svou milovanou Vanessu. Nedávno bylo potvrzeno, že také ona se ve trojce vrací na scénu.

Netušíme, jak rozsáhlý bude mít Delaney part. A jeho návrat by potenciálně mohl signalizovat návrat celé X-Force. Nějaký čas před tím, že bylo potvrzeno Robovo obsazení sdílel Ryan Reynolds na Twitteru zprávu, v níž stojí „X nikdy nezemře“ a přiložena je fotka týmu X-Force. Potenciálně se tedy mohou vrátit ještě Domino (Zazie Beetz), Vanisher (Brad Pitt), Bedlam (Terry Crews), Shatterstar (Lewis Tan) nebo Zeitgeist (Bill Skarsgård). Dávno před tím, než Deadpoola dostala pod svoji správu Marvel Studios, se ještě pod společností 20th Century Fox plánoval s X-Force celý samostatný film, případně tyto postavy tvůrci chtěli víc zakomponovat do tehdy plánované verze Deadpoola 3, tak kdo ví, zda si cokoliv z původních plánů nenašlo cestičku i do aktuálního scénáře…minimálně třeba některé vtipy.

Podle dřívějších informací by se mělo točit od konce května do října v Londýně a Vancouveru, ale to by se teoreticky ještě mohlo změnit, vzhledem k tomu, že v Hollywoodu právě začala stávka scenáristů. Marvel by mohl točit navzdory stávce, ale to může být poněkud riskantní, protože zvlášť u podobně velkých projektů je vždycky nějaký scenárista po ruce a pomáhá ladit jakékoliv úpravy, jejichž potřeba během natáčení vyvstane. Pakliže se kamery skutečně roztočí, můžeme se těšit na další castingové zprávy a snad i první fotky z placu. Zatím v galerii najdete alespoň fotky s X-Force a Peterem.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney a Emma Corrin. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Titulní foto je ilustrační: Předchozí Deadpoolův film

Zdroje: Deadline, Ryan Reynolds, Midgar Times

Galerie: 4

Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací | Fandíme filmu Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací | Fandíme filmu Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací | Fandíme filmu Deadpool 3: Další mrtvá postava se vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest