Jurský svět 4: Režisér se nepohodl na zpracování filmu

Jurský svět 4: Režisér se nepohodl na zpracování filmu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
David Leitch měl jinou představu, než Universal, hledání režiséra začíná nanovo.

Tak to dlouho netrvalo. Minulý týden bylo odhaleno datum premiéry pro příští Jurský svět. Spolu s tím jsme se dozvěděli, že režisér David Leitch jedná o tom, že se snímku zhostí. Obvykle to bývá tak, že když už se do velkých hollywoodských zpravodajů dostane informace o tom, že někdo jedná o podmínkách spolupráce, tak už je většinou ruka v rukávě a jednání je pouhou formalitou.

Tentokrát tomu bylo jinak. Magazín Deadline informuje, že režisér Leitch se Jurského světa vzdal. Podle informací magazínu měli on i studio Universal příliš odlišnou představu o tom, jak by měl být film zpracovaný. Osobně jsem se domníval, že v Universalu sáhli po Leitchovi právě proto, že je to týmový hráč, který dovede bez vykrucování odvést, co se po něm žádá. Ale zřejmě už má David pocit, že se ve svojí kariéře posunul natolik, že už si prostě chce tvořit po svém. Od projektu prý odstoupil v dobrém, může s Universalem kdykoliv spolupracovat na jiném filmu. Hledání režiséra pro nový Jurský svět pokračuje.

Příští Jurský svět bue uveden 2. července 2025. Scénář píše David Koepp, jenž je podepsaný pod původním Jurským parkem a Ztraceným světěm: Jurským parkem. Produkuje jako obvykle Frank Marshall, dlouhodobý dohližitel nad celou sérií. A snímek má přinést „novou éru“ v níž nemáme počítat s návratem hlavních postav předchozích šesti jurských filmů.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Jurský svět 4: Režisér se nepohodl na zpracování filmu | Fandíme filmu Jurský svět 4: Režisér se nepohodl na zpracování filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest