Jurský svět: Další díl dinosauří ságy odstartuje „novou éru“

Jurský svět: Další díl dinosauří ságy odstartuje „novou éru“ | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Chystaný snímek píše scenárista původního Jurského parku.

Nevyhnutelné se stalo skutečností a nový Jurský svět (Jurassic World) už se píše. Podle informací serveru The Hollywood Reporter scénář připravuje David Koepp, který napsal původní Jurský park z roku 1993 a také Ztracený svět: Jurský park. Krom toho je podepsaný pod snímky jako Mission: Impossible, Spider-Man, Válka světů, Indiana Jones a Království křišťálové lebky nebo Indiana Jones a nástroj osudu.

Dle dostupných informací se scénář nenápadně připravuje už delší dobu a už je v pokročilé fázi příprav. Studio Universal by v ideálním případě chtělo další dinosauří film uvést už v roce 2025. Produkuje opět Frank Marshall, výkonným producentem je Steven Spielberg. Režisér zatím oznámený nebyl.

Stejně tak si budeme muset počkat na oznámení obsazení, avšak dle dostupných informací se nepočítá s návratem obsazení původní trilogie, ani s pokračování Chrise Pratta a Bryce Dalas Hoard, kteří vévodili poslední trilogii. Připravovaný snímek má přinést nový příběh a nastartovat „novou jurskou éru“. Zároveň se ale počítá i nadále s názvem Jurský svět, což signalizuje, že novinka do nějaké míry naváže na poslední tři filmy, kde se dinosauři různými cestami začínají postupně rozšiřovat po celé zeměkouli.

Dříve se uvádělo, že by se další film mohl věnovat vedlejším postavám z Jurského světa: Nadvlády. Není zřejmé, zda tomu tak nakonec vážně bude nebo ne, každopádně podrobnosti najdete ve starším článku.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu ságy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Jurský park

09.06.1993 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Jurský svět: Další díl dinosauří ságy odstartuje „novou éru“ | Fandíme filmu Jurský svět: Další díl dinosauří ságy odstartuje „novou éru“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest