"Otec" Harryho Pottera připravuje další fantasy

"Otec" Harryho Pottera připravuje další fantasy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jaký projekt chystá producent filmů o brýlatém kouzelníkovi?

David Heyman je muž, který přivedl ságu o Harrym Potterovi na velké plátno. Byl to on, kdo se chopil šance z adaptovat nově se rodící knižní sérii J.K. Rowlingové a uvedl ji do Hollywoodu. Nakonec producentsky dohlížel na všechny díly filmové oktalogie (jak dopadla poslední část, si můžete přečíst v naší recenzi). Ale protože Harry tento týden definitivně porazil svého hadího nepřítele, musí si Heyman najít novou práci. Do oka mu padla kniha, která je té o Potterovi podobná. Debutující autorka Erin Morgenstern si musí připadat jako ve snu. Její kniha The Night Circus teprve spatří světlo světa (vyjde v září) a již se může chlubit podepsanou smlouvou na filmovou adaptaci.

Příběh se odehrává na počátku 19. století a vypráví o dvou mladých kouzelnících, chlapci a dívce, kteří jsou vtaženi do odvěké rivality mezi jejich otci. Oni se stanou rozhodujícím článkem při vzájemném soupeření obou rodin, ale během toho se u nich objeví nečekaná vzájemná náklonnost. Zatím celý projekt zní jako Romeo a Julie v kouzelném kabátku, ale třeba se dočkáme stejně úspěšné série, jako byla ta o Harrym. Prostředí kouzelného cirkusu by mohlo dát vzniknout minimálně zajímavým vizuálům. Heyman každopádně musí v knize vidět potenciál, jinak by přece nekupoval práva na film, ještě před vydáním předlohy.

Galerie: 2

"Otec" Harryho Pottera připravuje další fantasy | Fandíme filmu "Otec" Harryho Pottera připravuje další fantasy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest