Kill Them All: Režisér Vyproštění chystá novou akční rubačku

Kill Them All: Režisér Vyproštění chystá novou akční rubačku | Fandíme filmu
Netflix
Pocta akčním devadesátkám se smíchá s Raidem a snad dostaneme explozivní koktejl.

Divákům soudobé akce není cizí Sam Hargrave. Natočil pro Netflix dva díly Vyproštění. Ty nejsou hodnocené jako vrcholná shakespearovská díla, ale nikdo jim neupře, že akční scény jsou točené se zápalem a chutí ukázat divákům špičkovou kaskadérskou práci. Sam tak zní jako ideální volba pro chystaný snímek nazvaný jednoduše Kill Them All (zhruba „Pozabíjet úplně všechny“).

Snímek vychází ze stejnojmenného komiksu od Kylea M. Starkse. Ten pojednává o elitní vražedkyni, jež vždycky byla loajální vůči kriminálnímu sydikátu, který ji dosud zaměstnával. Znenadání se její šéfové rozhodnou, že s ní ukončí spolupráci. Tedy, že ji nechají zabít. To si ale zabijačka nenechá líbit a odhodlá se vůči svým dosavadním šéfům udeřit jako první . Spojí síly s bývalým poldou, který se topí v chlastu, a společně se pokusí probojovat skrz patnáct pater budovy, kde syndikát sídlí. Ultimátním cílem je pro protagonistku boss celého kriminálního impéria, s nímž ji pojí společná komplikovaná minulost.

Komiksová předloha byla vytvořená jako pocta akčním filmům 90. let. Zápletka komiksu dává prostor k natáčení akční vyvražďovačky à la Zátah nebo Dredd. Scénář napsal málo známý James Coyne a to už v roce 2019, od kdy se projekt pokouší odlepit pořádně od země. Produkují Josh Appelbaum a André Nemec.

Ještě bude trvat, než se filmu dočkáme, protože ještě před Kill Them All bude Hargrave točit pilotní epizodu pro chystaný seriál The Last Frontier.

Titulní foto je ilustrační, Sam Hargrave při natáčení Vyproštění

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest