Heads of State: Idris Elba a John Cena budou akční prezidenti

Heads of State: Idris Elba a John Cena budou akční prezidenti | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Akční hračička Ilja Najšuller (Hardcore Henry) chystá mix Air Force One a Půlnočního běhu.

Režisér Ilja Najšuller se dostal do povědomí internetových diváků akčními videi, kde kamera simulovala zážitek z tzv. „doomovek“, tedy videoherních stříleček z pohledu první osoby. Stejným stylem následně Ilja zpracoval celovečerní film Hardcore Henry. To mu otevřelo dveře dál do Hollywoodu. Loni bodoval s akčňákem Nikdo, kde se Bob Odenkirk proměnil v bouchače ve stylu Liama Neesona. Teď Ilja dostává další příležitost.

Chystaná novina se jmenuje Heads of State, v překladu tedy Hlavy státuPrezidenti. O filmu zatím mnoho nevíme, avšak půjde opět o akční podívanou, která je přirovnávána k Air Force One a Půlnočnímu běhu. V prvním jmenovaném snímku Harrison Ford na palubě prezidentského letounu napínavě bojoval s teroristy. A Půlnoční běh je jeden z prototypů akčních buddy komedií, kde snímek těží z toho, že dvě ústřední osobnosti jsou natolik rozdílné, že na sebe neustále narážejí, ale zároveň jim vývoj děje neumožňuje si říct sbohem.

Tenkrát nesourodou dvojku představovali Robert De Niro a Charles Grodin, aktuálně byli do hlavních rolí Heads of State obsazeni Idris Elba a John Cena. Oba dba zkušení herci jak z pohledu akce, tak komedie. Elba si získal diváky v seriálech Wire a Luther, následně ve filmech jako Pacific Rim, Thor nebo Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Cena z Wrestlingu přeskočil do Hollywoodu, kde se postupně etabloval v Kazišucích, Bumblebeem a především v Peacemakerovi a Sebevražedném oddílu, kde si poprvé zahrál s Elbou

Představitelé hlavních rolí jsou zároveň výkonnými producenty, společně Peterem Safranem, který bude dál produkovat i další filmy, i když se čerstvě stal jedním z šéfů čerstvě založených DC Studios. Námět vymyslel Harrison Query (War Party), poslední verzi scénáře napsali Josh Appelbaum a André Nemec (Želvy Ninja, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Tom Clancy: Bez výčitek). Film vzniká pro Amazon. O projektu jsme poprvé slyšeli už před dvěma lety, teď je se konečně přípravy daly do pohybu.

Titulní foto: Idris Elba a John Cena ve filmu Sebevražedný oddíl

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Heads of State: Idris Elba a John Cena budou akční prezidenti | Fandíme filmu Heads of State: Idris Elba a John Cena budou akční prezidenti | Fandíme filmu Heads of State: Idris Elba a John Cena budou akční prezidenti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest