Kill Them All: Paramount získal práva na komiks o zrazených sériových vrazích

Kill Them All: Paramount získal práva na komiks o zrazených sériových vrazích | Fandíme filmu
Vypadá to, že bychom se mohli dočkat další rázné komiksové adaptace.

Komiksové filmy jsou v kurzu a snad každé významnější filmové studio si chce "ukousnout" kousek z tohoto koláče. Výjimkou není ani Paramount, který měl mimochodem distribuční práva na prvních několik marvelovských projektů, než v roce 2010 Marvel koupil konkurenční Disney.

Nicméně, neznamená to, že společnost ztratila zájem o tento žánr. O čemž svědčí i fakt, že aktuálně zakoupila práva na komiks se slibným názvem Kill Them All.

Komiks odkazuje na akční filmy z devadesátých let minulého století a jeho hlavními postavami jsou dvojice nájemných vrahů a alkoholu fandící policista, kdy ti první dva touží po pomstě a strážce zákona chce zpět svou práci. A cesta k úspěchu je jediná: Zabít všechny, kteří jim stojí v cestě. Ať už jde o vrahy, protřelé kriminálníky nebo třeba zkorumpované účetní...

O scénář se postará zatím nepříliš zkušený James Coyne a byť to nebylo potvrzeno, dá se předpokládat, že by film mohl mít přístupnost R, tedy být mládeži nepřístupný. Asi si těžko představit projekt o zabijácích, kteří zlikvidují, koho jen mohou s přístupností PG-13.

Zatím nebylo upřesněno, kdy by se měl dostat film do produkční fáze, ale doufejme, že brzy, drsných komiksových adaptací není nikdy dost.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest