Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci

Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Novinku natočí Sam Hargrave, režisér Vyproštění – akčního nášupu s Chrisem Hemsworthem.

Jake Gyllenhaal už si komiksovou tvorbu vyzkoušel ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde představoval záporáka Mysteria. Teď dostane šanci zahrát si hlavního hrdinu v komiksovce Prophet. Ta pochází z dílny Roba Liefelda, což je mimo jiného autor Deadpoola. Prophet se poprvé objevil v komikse Youngblood v roce 1992 a o rok později už měl u nakladatelství Image sérii vlastní.

Jak už to u komiksů bývá, postava byla zpracovaná vícero způsoby. Ve filmu by nicméně Gyllenhaal měl představovat Johna Propheta, zoufalého muže bez domova, na němž nacisté na konci druhé světové války dělali experimenty. Ty z něj měly učinit neukojitelnou mašinu na zabíjení. Nakonec si to ale jeden z vědců rozmyslel a uložil Johna do kryogenického spánku. Hlavní část filmu začíná v roce 1965, kdy je Johnova dcera dospělá a otce nenávidí, zatímco jej pronásledují Sověti, aby se z jeho krve pokusili vytvořit vlastní sérum super vojáka.

Scénář filmu píše Marc Guggenheim (Legends of Tomorrow, Arrow). Režíruje Sam Hargrave, bývalý kaskadér, koordinátor akčních scén a nakonec také autor snímku Vyproštění, nonstop akční jízdy s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Pokud by Hargrave i Prohpeta pojal podobně akčně, diváci aby se nejspíš nezlobili. Adaptaci filmu od roku 2018 připravuje Studio 8, nicméně teď, když známe herce a režiséra, by přípravy už konečně mohly být blízko?

Foto je ilustrační: Jake Gyllenhaal ve filmu Spider-Man: Daleko od domova

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci | Fandíme filmu Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci | Fandíme filmu Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci | Fandíme filmu Prophet: Jake Gyllenhaal jako supervoják v chystané komiksové akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest