McMilióny: Ben Affleck chce pořád natočit krimi o podvodu v McDonaldu

McMilióny: Ben Affleck chce pořád natočit krimi o podvodu v McDonaldu | Fandíme filmu
Twentieth Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Zfilmování milionového podvodu vůbec není jisté.

Slyšeli jste o podvodu spojeném se soutěží McMilióny? Řetězec McDonald spustil už v 80. letech populární propagační akci, při které odměňoval své zákazníky. Strávníci mohli vyhrát nápoj zdarma, ale třeba i auto nebo milion dolarů. Lidé sbírali body z obalů jídel a mohli tak ceny vyhrát. Po letech se ukázalo, že systém nabourali podvodníci, kteří si vysoké výhry rozdělovali mezi sebou, a ty se tak vůbec nedostaly k poctivým soutěžícím. McDonald byl tak okraden o 24 milionů dolarů, na což přišlo až vyšetřování FBI. Stanice HBO o celé kauze letos uvedla šestidílný dokument.

O téma projevil zájem i Ben Affleck. Ještě před tím, než studio Disney odkoupilo Fox byl snímek v plánu a Affleck se měl ujmout režie. Projekt nesl název McSam a zahrát si v něm měl Affleckův kamarád a častý spolupracovník Matt Damon. V tuhle chvíli vůbec není zřejmé, zda se Disney rozhodne projekt realizovat, nicméně Affleck neztrácí naději a nedávno v rozhovoru prozradil, že nedávno dostal do ruky nejnovější verzi scénáře a na projektu se rozhodně nepřestává pracovat. Tak uvidíme, zda bude dotažený až do úspěšného konce.

Co vy na to? Viděli jste dokument na HBO? A přišlo vám, že by se o událostech dal natočit i hraný celovečerní film?

Zdroj: Collider

Galerie: 3

McMilióny: Ben Affleck chce pořád natočit krimi o podvodu v McDonaldu | Fandíme filmu McMilióny: Ben Affleck chce pořád natočit krimi o podvodu v McDonaldu | Fandíme filmu McMilióny: Ben Affleck chce pořád natočit krimi o podvodu v McDonaldu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest