Naughty: Olivia Wilde chystá sprostou vánoční komedii

Naughty: Olivia Wilde chystá sprostou vánoční komedii | Fandíme filmu
Universal Pictures
Margot Robbie z Barbie produkuje vánoční jízdu ve stylu Žen sobě.

Hereča Olivia Wilde prorazila v seriálu O.C. a vyloženě ji proslavil Dr. House, pak přišly výraznější filmové role v Tronovi: Legacy, Kovbojích a vetřelcích nebo Rivalech. V posledních letech se jejím hlavním zájmem stala režie. Natočila komedii o dospívání Šprtky to chtěj taky a mysteriózní psychologické drama To nic, drahá.

Stále čekáme na to, zda jednou opravdu natočí marvelovský projekt, jak se už několik let proslýchá, nicméně teď má na stole jinou zakázku. Olivia má zrežírovat komedii Naughty (zhruba Zlobivý / Zlobiví...v závislosti na kontextu).

Vánoční film se má stylem vyprávění podobat Ženám sobě, bláznivé záležitosti z roku 2011, kde dámská partička prokázala, že dovede pařit stejně nespoutaně (a místy nechutně) jako to zvládají muži. Hlavní hrdinkou chystaného filmu Naughty je Mallory, která se snaží zabránit svému prolhanému bývalému, aby se stýkal se synem. Jenže to se povede jedině tehdy, pokud dokáže přesvědčit Santu Clause, aby vypovídal u rozvodového řízení.

Scénář napsal Jimmy Warden, který je podepsaný pod snímky Chůva na zabití: Krvavá královna a Medvěd na koksu. Produkuje Margot Robbie, známá herečka z Barbie, jež mimo svých vlastních filmů produkovala v minulosti snímky Nadějná mladá žena, Saltburn, či minisérii Služka. Zatím se pro projekt hledá studio a není zřejmé, kdy by se mohlo začít točit.

Titulní foto je ilustrační, Olivia Wilde ve filmu Rivalové

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest