Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem

Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Film z roku 1995 se nepovedl. Napraví kultovní komiksové předloze reputaci představitelka Harley Quinn?

Na motivy britského komiksu Tank Girl (Pancéřová holka) dorazil v roce 1995 do kin stejnojmenný film, k němuž byla kritika neúprosná a z komerčního hlediska to byl propadák. Předloha ale podle všeho stojí za to. Dostala se na světlo v roce 1988 a stojí za ní Jamie Hewlett a Alan Martin, pro které byla filmová adaptace hodně špatnou zkušeností.

Vizuálně  v sobě komiks kombinuje punkovou neučesanost s psychedelickými a surrealistickými kvalitami. A o opravdu zvláštní dílo jde i po obsahové stránce. To dokazuje už ústřední hrdinka Rebecca Buck. Ta se ráda uchyluje k násilí, holduje alkoholu a sexu ve větší než malé míře a velmi často mění oblečení, barvu a sestřih vlasů. A aby toho nebylo málo, její přítel je mutantní klokan jménem Booga. Jako australský odpadlík brázdí hrdinka v obřím tanku svět postapokalyptické budoucnosti.

Dát Pancéřové holce druhou šanci na lepší film se možná pokusí Margot Robbie. Alan Martin totiž zaslechl, že Margotina produkční společnost zakoupila práva od studia MGM. Ať už to bude pravda nebo ne, Martin si není jastý, jestli se v novém snímku objeví někdo ze staršího filmu, anebo půjde o zcela nezávislý projekt (ale vzhledem k neúspěšchu snímku z roku 95 je to pravděpodobné). A jisté není ani to, jestli se Robbie chce ujmout hlavní role, anebo jen produkovat.

O něco víc jasno má server Collider. Ten s odkazem na své zákulisní zdroje tvrdí, že Robbie hlavní roli hrát bude, a že režírovat má Miles Joris-Peyrafitte. Ten natočil zapadlý snímek Takoví jsme a letos by měl uvést thriller Dreamland, při jehož přípravě se s Margot seznámili.

Zde je oficiální text distributora k filmu z roku 1995: Píše se rok 2033. Po srážce s kometou na Zemi několik let nepršelo a voda je zboží, za které se platí životem. Civilizace je v troskách. Prakticky všechny vodní zdroje má pod kontrolou společnost Voda a proud, kterou vede její sadistický majitel Kesslee. Proti němu se postaví anarchistická členka zlodějské pouštní bandy Rebecca, která jako jedna z mála přežila brutální nájezd Kessleeho komanda. Dívka musí zpočátku otročit v Kessleeho dolech. Podaří se jí však utéct. S pomocí mladé mechaničky Jet, pouštních zabijáků Trhačů (což jsou mutanti klokanů a lidí) a starého tanku pak proti všemocné firmě rozpoutá válku na život a na smrt.

V původním snímku ztvárnila hlavní roli Lori Petti, sekundovali jí mladá Naomi Watts nebo Malcom McDowell (Mechanický pomeranč). Režírovala Rachel Talalay (Freddyho smrt - Poslední noční můra). 

Lepší představu si můžete ještě udělat trailerem nebo fotkami z filmu a obálkami z komiksu v galerii.

Zdroje: Collider

Galerie: 10

Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu Tank Girl: Margot Robbie chystá punkový biják o holce z tanku, co randí se zmutovaným klokanem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest