Julia Roberts a Jennifer Aniston si v nové komedii prohodí těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si v nové komedii prohodí těla | Fandíme filmu
Open Road Films
Připravte se na „Julii Aniston“ a „Jennifer Roberts“. Amazon za projekt zaplatil velké peníze.

Společnost Amazon čeří vody seriály jako jsou The Boys nebo Prsteny moci, ale pokouší se posílit i svoji filmovou produkci. Čerstvě byla uvedena akční komedie Shotgun Wedding s Jennifer Lopez, v přípravě je akční Red One s Dwaynem Johnsonem a nové filmové adaptace se má dočkat videohra Tomb Raider.

Aktuálně Amazon vyšel vítězně z velké bitvy, která se v Hollywoodu strhla o novou komedii scenáristy a režiséra Maxe Barbakowa. Ten natočil dva roky starou indie lahůdku Palm Springs, kde byl tématem motiv časové smyčky. Teď se pustí do dalšího metafyzického konceptu – chystá komedii o dvou ženách, které si prohodí vzájemně těla.

O projekt je v hollywoodu tak velký zájem proto, že dvě ústřední dámy si zahrají Julia Roberts a Jennifer Aniston, tedy herečky, které jsou zvyklé táhnout velké komediální projekty i zvlášť, takže spojením sil se může jejich star power jen násobit. Roberts vystřelila ke hvězdám díky Pretty Woman a diváci si ji užili také například v Notting Hillu, Erin Brokovich, Dannyho parťácích nebo Jíst, meditovat, milovat. Loni byl uvedený její další velký hit, Vstupenka do ráje. Aniston pro část publika už navždy bude Rachel z Přátel, dobře se předvedla také v Šéfech na zabití, ve Zkus mě rozesmát nebo v Millerových na tripu. Aktuálně vystupuje v nákladném seriálu The Morning Show.

Barbakow napsal scénář podle vlastního námětu, film připravuje LuckyChap Entertainment, produkční společnost Margot Robbie. Mezi producent náleží i Julia, Jennifer a Max. Obě herečky dostanou vysoký plat i procenta ze zisku, což může být ten důvod, proč nakonec práva získal Amazon, který při licitaci přetlačil čtyři další filmová studia.

Čtěte také: Julia Roberts a Jennifer Aniston ve filmu Svátek matek

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest