Do domu Keanu Reevese se vloupali zloději

Do domu Keanu Reevese se vloupali zloději | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Internet už z toho má legraci a věští opovážlivcům bolestivou budoucnost.

I slavné osobnosti se čas od času potýkají se zcela běžnými obtížemi, jako je třeba vloupačka. Jedna taková teď postihla Keanu Reevese. Když herec nebyl doma, obdržela podle informací serveru TMZ ve středu večer policie anonymní telefonát, že někdo neoprávněně vnikl na Reevesův pozemek v Los Angeles. Přijela hlídka, ale nikoho nenašla.

Nějakou dobu po půlnoci se už však regulérně rozezněl alarm a následně záznam z bezpečnostních kamer ukázal, že maskovaní muži rozbili okno, vnikli do domu, sebrali z domu střelnou zbraň a uprchli. Není zřejmé, zda se ztratilo i něco dalšího. Vyšetřovatelé se domnívají, že první telefonát mohl přijít přímo od pachatelů (možná proto, aby si ověřili, jak dlouho policii trvá, než na místo dorazí). Po maskovaných osobách se pátrá.

Internetem už se začaly šířit vtípky o tom, že si lupiči vybrali špatný dům. Fanoušci si dělají legraci, že má Keanu zbraní podstatně víc v zabetonované skrýši pod podlahou a umí je použít. Nebo že mají lupiči jediné štěstí, že v domě nesebrali pejska. Zkrátka se odkazuje k Reevesově hitové sérii John Wick. To je samozřejmě jen role, na druhou stranu je Keanu známý tím, že většinu svých kaskadérských scén zvládá sám, je to celkem zručný bojovník a precizní střelec.

Keanu měl potíže s nezvanými „hosty“ už v roce 2014, kdy u něj doma proběhla hned dvě vloupání po sobě. Jeden stalker pronikal k herci domů opakovaně a celá situace dospěla až k soudnímu zákazu přibližování. Nezbývá než hereckému sympaťákovi popřát, aby se do budoucna potýkal se zloději už jen ve filmech.

Titulní foto: Keanu Reeves jako John Wick

Zdroj: TMZ

Galerie: 2

Do domu Keanu Reevese se vloupali zloději | Fandíme filmu Do domu Keanu Reevese se vloupali zloději | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest