Do domu Benedicta Cumberbatche se snažil vlámat útočník s nožem

Do domu Benedicta Cumberbatche se snažil vlámat útočník s nožem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Bývalý šéfkuchař vyhrožoval, že hercův dům zapálí.

Nepříjemné chvíle zažila před časem rodina Benedicta Cumberbatche. Do domu herce, jeho manželky a tří dětí se pokusil dostat bývalý prvotřídní šéfkuchař Jack Bissell. S filetovacím nožem na ryby přišel k londýnskému domu Cumberbatchových. Křičel, že ví, že se Benedict nastěhoval, rozkopl kovovou zahradní branku, různě vyhrožoval, například herci (celé jeho rodině) přál, aby dům shořel. Dělal nepořádek na zahradě, dál křičel, mrštil vytrženou zahradní rostlinou o zeď domu, plivl do interkomu a zničil jej svým nožem.

Celá rodina byla uvnitř, dle dostupných informací vyděšená z toho, že se útočník dostane dovnitř a někomu ublíží. Celá situace byla o to nepříjemnější, že nešlo o nějaký opilecký výstřelek nebo nahodilý pokus o loupež, ale cílem byl od začátku přímo Cumberbatch. Bisell po čase svoje dorážení vzdal a odešel, ačkoliv krátce před útokem se zastavil v potravinách, kde měl prohlašovat, že se hodlá vloupat k Cumberbatchům a dům vypálit.

Bissell byl dopadený na základě jeho DNA, kterou se podařilo zajistit z interkomu. U soudu se doznal, byl odsouzený k pokutě 250 liber a tříletému zákazu přibližování k Cumberbatchům nebo do čtvrti, ve které bydlí. U soudu nepodal žádné vysvětlení pro svoje počínání. K soudnímu líčení došlo v první polovině května, ale podrobnosti z něj se magazínu The Daily Mail podařilo získat teprve teď.

Titulní foto: Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange

Zdroj: The Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest