Closed Circuit: Špinavá hra v nejvyšších kruzích

Closed Circuit: Špinavá hra v nejvyšších kruzích | Fandíme filmu
Eric Bana a Rebecca Hall obhajují v soudní síni domnělého teroristu a zaplétají se do vysoké hry tajných služeb. Pusťte si trailer.

Film Closed Circuit měl před pár dny premiéru v zámoří a pod taktovkou Johna Crowleyho (Intermission, Ten kluk) v něm hlavní role ztvárnili Eric Bana a Rebecca Hall (Iron Man 3). Oba hrají advokáty, Martina a Claudii.

V úvodu filmu uvidíme teroristický útok v londýnské tržnici, který vede k zatčení podezřelého. Claudia obviněného zastupuje v soukromém slyšení (to má určit jaké důkazy jsou přípustné pro veřejné slyšení). Martin nahradí kolegu, který chvíli před veřejným slyšením spáchal sebevraždu. V Anglii je možné, aby obžalovaný měl dva právníky pro stejnou kauzu (ti ale navzájem spolu nesmí sdílet informace) a scenáristovi Stevu Khnightovi (Špína Londýna, Východní přísliby) přišlo zajímavé, do těchto rolí obsadit dva bývalé milence. Brzy vyjde najevo, že se smrtí advokáta a minulostí obviněného není vše v pořádku a milenci se zapletou do nebezpečné hry tajných služeb a vládních složek, ve které jim nejde o nic míň než o holý život.

Film se točil ještě před vypuknutím skandálu ohledně americké agentury NSA a tak tvůrci doufají, že tato shoda událostí povzbudí návštěvnost snímku, který se dotýká podobného tématu. První reakce na film nejsou úplně pozitivní (45% na Rotten Tomatoes), ale raději se závěry ještě počkejme. Mezitím se podívejte na trailer, ve kterém si vše můžete zrekapitulovat.

Closed Circuit: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest