Transcendence nabírá obsazení a odhaluje děj

Transcendence nabírá obsazení a odhaluje děj | Fandíme filmu
První film Wallyho Pfistera (dvorní kameraman Christophera Nolana) se za měsíc začne natáčet, a tak se konečně malinko představuje.

K chystanému sci-fi Transcendence, s Johnnym Deppem v hlavní roli, jsme již několik řádek napsali. Přičemž víme, že režie se poprvé ujme Wally Pfister (dvorní kameraman Christophera Nolana), a na internetu se objevil také první nástin děje. Ale s přibývajícím obsazením, které nově zahrnuje Paula Bettanyho (Margin Call) a Rebeccu Hall, s níž se shledáme ve třetím Iron Manovi, tvůrci pomaličku odhalují i jasnější popis filmu. Zdá se, že nás opravdu čeká vkládání lidského vědomí do superpočítače.

Vědec Will (Depp) se jednoho dne stane obětí vraždy, ale na věčnost se odporoučet nehodlá. Alespoň jeho vědomí to nemá v úmyslu. To je totiž nahráno jeho manželkou Evelyn (Hall) do prototypu superpočítače, v němž se Will časem reinkarnuje a skrze který se potom naučí dorozumívat s ostatními elektronickými stroji, ale hlavně bude moct opět komunikovat se svou ženou, se kterou se společně pokusí jejich experiment dále zkoumat. Když se ale Willovi vrazi dozvědí, že je jeho vědomí stále naživu, rozhodnou se jeho „život“ tentokrát opravdu důkladně ukončit.

Nástřel snímku zní zajímavě, tak doufejme, že Pfister a spol. na nás nechystá nějakou kličku. Natáčení má odstartovat za měsíc v Los Angeles pod hlavičkou Warner Bros. a premiéra je předběžně stanovena na 25. dubna 2014.

Zdroje: Deadline I, Deadline II, Geek Tyrant, The Film Stage

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest