Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě

Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Michael B. Jordan připravuje další velký zápas Adonise Creeda, Rockyho následovníka.

Boxerská série Rocky slavila úspěchy po několik dekád a v roce 2015 na ni úspěšně navázal spin-off Creed. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) se přesunul do pozice trenéra a hlavní postavou se stal Adonis Creed (Michael B. Jordan), syn zesnulého Apolla Creeda, Rockyho přítele. První dva snímky byly komerčně úspěšné a už během příprav toho třetího začala zákulisní jednání o dalším pokračování a čtyřce.

Ta se skutečně blíží. Na veřejné přednášce to potvrdil producent Irwin Winkler, spolu se kterým vystoupil na jevišti také Keenan Coogler, scenárista trojky. Námět čtvrtého snímku už je připravený, podílel se na něm Michael B. Jordan, který se nejen vrací v hlavní roli, ale také má čtyřku zrežírovat. Creed III byl jeho režisérskou prvotinou.

Nový námět, který Michael spolu se svým tvůrčím týmem připravil, se podle Winklera dost liší od těch předchozích. Pořád půjde jednoznačně o pevnou a rozpoznatelnou součást série, nebudou chybět boxerské zápasy. Měli bychom se ale dočkat nového pohledu na Adonise, ještě víc se s ním sblížit, prozkoumat jeho zranitelnost.

Přípravy už měly být dál, ale zpomalily je hollywoodské stávky. Aktuálně Winkler počítá s tím, že by zhruba za rok měla začít preprodukce. Pokud se to stihne, mohlo by samotné natáčení teoreticky odstartovat začátkem roku 2025. Závěrem roku 2025 by tím pádem mohl mít Creed IV premiéru. Ale uvidíme, jak rychle budou přípravy postupovat.

Titulní foto je ilustrační, z Creeda III

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě | Fandíme filmu Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě | Fandíme filmu Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě | Fandíme filmu Creed IV: Pokračování boxerské série je v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest