Trol: Kamenný severský obr se vrátí v pokračování

Trol: Kamenný severský obr se vrátí v pokračování | Fandíme filmu
Netflix
V norských horách stále číhá monstrózní nebezpečí připravené zničit vše, co mu přijde pod ruku.

Loni v létě způsobil slušný povyk Trol (Troll), katastrofický biják, který nepřišel ani z USA, ani z Číny, ale z Norska. Film pojednával o kamenném obrovi vytrženém přímo z norského folkloru, který se probouzí vysoko v horách a vydává se rozsévat zkázu do obydlených nížin.

V době uvedení šlo o nejúspěšnější neanglický film, jaký kdy Netflix nabídl, takže není překvapením, že před pár týdny streamovací služba objednala pokračování. Režírovat bude znovu Roar Uthaug, který točil už jedničku, ale třeba také Vlnu nebo Tomb Raidera. Scénář znovu píše Espen Aukan (Boj, Vlk viking). O pokračování zatím vůbec nic nevíme, pouze to, že se má točit v příštím roce.

V prvním snímku se při ražení tunelu probudí v norských horách trol, který se následně vydá na cestu destrukce. Armáda se chystá spustit ničivé bombardování, nakonec se však přijde na to, že troly zabíjejí sluneční paprsky. Kamenný obr je sice zastavený, avšak panuje podezření, že v horách existuje trolů víc. V samotném závěru prvního snímku se pak v kamenné suti něco pohne.

Zatím nevíme, zda se v hlavních rolích vrátí kdokoliv z prvního snímku, kde vystupovali Ine Marie Wilmann, Kim Falck, Mads Pettersen a Gard B. Eidsvold.

Foto je ilustrační, z prvního Trola

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest