Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách

Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu
Toho
Zobrazit dalších 6 obrázků
První recenze si snímek pochvalují. Máme se připravit na hodně pochmurný zážitek.

Japonská premiéra snímku Godzilla: Minus One se blíží. Trailer se ještě spoléhal hlavně na práci s napětím, teď se však objevují nejrůznější TV spoty, kde už se Godzilla nestydí ukázat v celé kráse. Ještěr si to valí tokijskými ulicemi, lidi jsou zděšení, zkáza je všudypřítomní. Krom prosté velikosti, ostrých zubů a silných pařátů Godzillovi v ničení pomáhá také „atomový“ ocas.

Krom nových ukázek se objevily také první ohlasy. Novináři mluví o strhujícím zážitku a vizuálně poutavém snímku. Film je dost seriózní, otevřeně protiválečný a destrukce, kterou lidé prožívají, je prý divácky tíživá. Má jít o pochmurný zážitek, který některé diváky rozplakal.

Děj filmu Godzilla: Minus One (Godzilla: Minus jedna) je zasazen do období po druhé světové válce, kdy je Japonsko na dně. Ve fiktivním světě chystaného snímku se země nevzchopila, ale padla ještě hlouběji – z nuly zamířila na minus jedna. Z jaderného spadu Nagasaki a Hirošimy povstává obří ještěr, Godzilla. Monstrum zaútočí pouhé týdny po skončení války a už tak zbídačenou zemi srazí ještě víc do kolen. Dokážou lidé zničení válkou přežít? Nebo se dokonce postavit na odpor? Snímek není navázaný na žádnou dosavadní kontinuitu, jde o zcela samostatný příběh s Godzillou.

V hlavních rolích vystupují Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando a Kuranosuke Sasaki. Film natočil Takashi Yamazaki a japonská premiéra je stanovena na 3. listopadu 2023. Zatím nevíme, kdy by Godzilla: Minus One mohl být k vidění u nás. Upoutávky jsou přiložené kolem textu, Godzillu si můžete prohlédnout také na fotkách dole v galerii.

Zdroje: Toho, Movieweb

Galerie: 7

Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu Godzilla: Minus One – Lepší pohled na „velkou ještěrku“ v nových upoutávkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest