Godzilla: Kongův syn je na cestě

Godzilla: Kongův syn je na cestě | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Příští film ze světa Godzilly a Konga se připravuje na natáčení.

Nedávno bylo odhaleno, že ještě během letošního roku se začne točit další velkofilm ze světa Godzilly. Naposledy jsme z něj viděli snímek Godzilla vs. Kong. Záhy po úspěchu snímku se začalo mluvit o tom, že by další film série mohl být nazvaný Son of Kong. Pak bylo dlouho ticho po pěšině, než jsme se teď v březnu dozvěděli, že se natáčení dalšího snímku skutečně připravuje.

Žádné bližší informace spolu s odhalením nepřišly, nicméně další podrobnosti teď přidává magazín Production Weekly. Ten uvádí, že se má film jmenovat Son of Kong, a že má režírovat Adam Wingard, režisér Godzilla vs. Kong. Production Weekly slouží k informování profesionálů z filmové branže o tom, kdy a kde se bude co natáčet, aby se mohli filmaři hlásit o práci. Magazín tedy má dobré informace o tom, co se chystá, o termínech, případně o vedlejších rolích, které produkce obsazuje. Nejrůznější doplňující detaily nicméně občas Production Weekly nedoplňuje na základě interních znalostí, ale jen podle nějaké šuškandy, aby kolonka v inzerátu nezůstala prázdná.

Nelze tedy úplně vyloučit, že v Production Weekly projekt označili jako „Son of Kong“ čistě proto, že se tak už o filmu v minulosti mluvilo a nechtěli mít v kolonce názvu napsáno „Nejpojmenované pokračování Godzilly“. Zároveň je ale jako režisér projektu vedený Adam Wingard a byl to právě on, s nímž byl titul „Son of Kong“ spojovaný už v minulosti.

Takže, co můžeme říct s jistotou? Pokud se nic nezmění, film bude režírovat Adam Wingard. A ačkoliv se může finální název filmu ještě měnit, tak pro tuto chvíli se zdá, že by měl v chystném snímku vystupovat Kongův potomek.

Foto je ilustrační, ze snímku Godzilla vs. Kong

Zdroj: Production Weekly

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest