Monsternado: Tornádo žraloků je pasé, na řadě jsou vířící pravěká monstra

Monsternado: Tornádo žraloků je pasé, na řadě jsou vířící pravěká monstra | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Katastrofické bijáky nabraly nový rozměr. Připravte se na potvory létající vzduchem.

Tornádo není procházka růžovým sadem. Ani ve filmu. Třeba takový Twister by mohl vyprávět. Už se chystá i dvojka, takže lidi zjevně vířící sloupce smrtícího větru stále baví. Po základní úrovni jsou tu různá super-tornáda či tornáda plná ohně, to ale pořád ještě balancujeme na hraně reality. Dalším krokem je naplnit tornádo něčím, co do něj zjevně nepatří. Nejznámější je v tomhle směru šestidílná žraločí série Sharknado, pak tu bylo Clownado a teď přichází Monsternado!

Pod nálepku „monstrum“ se schová leccos, tudíž tvůrci nového béčka mohli do víru větru vrazit prakticky cokoliv, co má zuby, chapadla nebo jiný nebezpečný výrůstek, kterých byste se nechtěli nechat „hladit“ po krční tepně.

V dalším z řady céčkových katastrofických nonsensů všechno začíná v Bermudském trojúhelníku, kde se roztočí tornádu a zamíří na nepřipravené velkoměsto. U toho to však nekončí. Tornádo je navíc plné pravěkých netvorů. Megalodonů, pterodaktylů či chobotnic. Chaos nemá hranic a město čeká katastrofa, jako žádná jiná.

Film má na svědomí Tyler-James, který je jako režisér podepsaný pod nižšími a jako producent pod vyššími desítkami podobných bláznivých výplachů. V hlavních rolích vystupují Danielle Scott, May Kelly, Jase Rivers, Michael S. Siegel, Amanda Jane York a Lila Lasso. Pokud máte pro podobné ujetosti slabost, vyčkejte na 14. listopadu, kdy jde snímek do digitální distribuce.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 2

Monsternado: Tornádo žraloků je pasé, na řadě jsou vířící pravěká monstra | Fandíme filmu Monsternado: Tornádo žraloků je pasé, na řadě jsou vířící pravěká monstra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest