Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš

Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu
Tmeng Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Trailer představuje žraločí bejkárnu, kde se zubatá potvora s chutí zakousne i do asfaltu.

Jestli jste se po Čelistech báli koupat v moři, tak po snímku Land Shark (Pozemní žralok) už se budete obávat stát nohama na zemi! Tedy, platilo by to, pokud by chystaný snímek působil alespoň trošku uvěřitelně. Čínská monster šílenost představuje zmutovaného žraloka, který je něčím mezi obřím mořským dravcem, krokodýlem, krtkem a tankem. Bestie dovede vyskočit z moře na pevninu a buď malými nožičkami prostě cupitat po okolí, anebo se může zanořit pod povrch a „plavat“ pod zemí, jen s hřbetní ploutví na vzduchu.

Pod názvem Land Shark vznikl film už v roce 2017. To však byl jeden z nekonečné řady prací céčkaře Marka Polonia, který točí svoje bijáky u sebe za barákem, na tlačítkový telefon, s rozpočtem tři padesát (a to asi ani nepřehání příliš). Nový čínský Land Shark rozhodně nevypadá krásně a nejde ho brát nějak seriózně, ale aspoň nějaký rozpočet tu přeci jen vidět je. Filmaři mohli postavit kulisy, najmout vedle profesionálních herců také kompars a jakkoliv triky nejsou v žádném případě dobré (ani se tomu neblíží), alespoň nevypadají jako z pětadvacet let staré videohry.

Pokud by někomu z nějakého důvodu záleželo na zápletce (jako by na tenhle typ šíleností někdo koukal kvůli postavám a příběhu), pak vězte, že skupina vědců zkusí geneticky modifikovat žraloka a omylem tak stvoří ničivý smrtící stroj, který nejsou schopní kontrolovat. Predátor unikne ze zajetí a začne rozsévat zkázu, když hledá svůj příští lidský oběd. Snímek natočil Cheng Si-Yu, v hlavních rolích vystupují Luo Li-Qun, Xi Mei-Li a Tang Xin. Od 10. května půjde snímek v některých zemích objednat na DVD.

Podklady a foto: Tmeng Pictures

Galerie: 7

Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu Land Shark: V novém krváku zmutovaný žralok vyrazí na souš | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest