Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky

Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Nový katastrofický snímek pošle do krajiny zapálené tornádo. Pusťte si trailer, seznamte se.

Béčková kinematografie odhaluje svůj další „skvost“, Již za pár týdnů dorazí na domácí video Firenado. To přinese přesně to, co název napovídá: V katastrofickém snímku řádí ohnivé tornádo. Něco podobného už jsme v dílčí míře mohli vidět jinde, třeba ve filmu V oku tornáda. Firenado však koncept nabízí jako svou hlavní zápletku.

Když si pustíte upoutávku, tak rychle zjistíte, že produkce zřejmě na plnokrevný katastrofický biják neměla rozpočet, a tak značnou část stopáže plní druhá zápletka: Během řádění firenada skupina lupičů vykrádá obydlí v zasažené oblasti.

Podle oficiální synopse snímek pojednává o čtyřech vědcích, kteří objeví způsob, jak ovládat počasí. Hned při prvním spuštění však má technologie poruchu a vytvoří ohnivé tornádo. Ohňonádo za sebou nechává spoušť a vědci se snaží evakuovat místní obyvatelstvo. Při tom však narazí na skupinu zločinců, kteří vykrádají domy. Vědci tak musejí přežít hned dvě hrozby naráz.

Snímek zrežíroval Rhys Frake-Waterfield, který letos připravil pohádkovou vyvražďovačku Winnie-the-Pooh: Blood and Honey. Společně s ním film natočil Scott Jeffrey, který má za sebou hromadu brakového odpadu, jako jsou snímky Cupid, The Mutation nebo Hatched. V hlavních rolích Firenada vystupují Sian Altman, Nicola Wright, Stephen Staley, Toby Wynn-Davies, Gordon Millar, Leah McInnes, Daniel Godfrey a Charlie Boyce.

Kdyby vám po silvestrovském večírku zbyly nějaké zásoby alkoholu a měli jste chuť si lednové popíjení zpestřit touhle bejkárnou, tak se můžete těšit na VOD už 3. ledna.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 4

Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky | Fandíme filmu Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky | Fandíme filmu Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky | Fandíme filmu Firenado: Ohnivé tornádo vtrhne na vaše obrazovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest