Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda

Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda | Fandíme filmu
Gravitas Ventures
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer dokumentuje, jak to vypadá, když si na vás brousí drápky nejroztomilejší zabiják světa.

Autoři hororových vyvražďovaček jsou schopní do pozice vraždící bestie vrazit cokoliv a kohokoliv. Hračku, Santa Clause, starého chlapa, malou holku, robota, démona...prostě kohokoliv. Ale což takhle dát si lenochoda?

Přesně to divákům nabídne nový snímek Slotherhouse, což je v angličtině slovní hříčka, kombinace slov sloth (lenochod) a slaughterhouse (jatka). Jak můžete vidět v traileru, ve snímku bude vraždit právě chundelaté zvířátko, které je známé pro svou pomalost či roztomilost. Tady je to maska, za kterou se schovává chuť pořádně ublížit lidem, kteří si hloupě dělají z divokého zvířete mazlíčka.

Hrdinkou snímku je vysokoškolačka Emily, jejíž sesterstvo Sigma Lambda volí novou prezidentku. Emily najde roztomilého lenochoda a myslí si, že by jí mohl pomoci získat v kampani hlasy. V domě sesterstva se najednou začnou vršit mrtvá těla a Emily a jejím kamarádkám záhy dojde, že za ně může jejich nový roztomilý maskot – lenochod Alfa.

V hlavních rolích vystupují Lisa Ambalavanar, Sydney Craven, Olivia Rouyre, Bianca Beckles-Rose, Andrew Horton, Sutter Nolan a Grace Patterson. Režíruje Matthew Goodhue. Do distribuce Slotherhouse vstoupí 30. srpna, u nás se nejspíš snímku dočkáme teprve prostřednictvím VOD.

Podklady a foto: Gravitas Ventures

Galerie: 4

Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda | Fandíme filmu Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda | Fandíme filmu Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda | Fandíme filmu Slotherhouse: Bláznivý horor představuje vraždícího lenochoda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest