Vše je ztraceno: Robert Redford osamělým trosečníkem

Vše je ztraceno: Robert Redford osamělým trosečníkem | Fandíme filmu
V podobné situaci byl sice loni Leeho Pí, avšak v traileru sami uvidíte, že Redford se bude po svém ztroskotání držet daleko víc skutečnosti.

„Nikdy to nevzdávej“, stojí na prvním posteru nového filmu Roberta Redforda (ten se loni po pětileté odmlce vrátil na plátna kin ve filmu Pravidla mlčení), s příznačným názvem All Is Lost (Vše je ztraceno). Jde o survival film, odehrávající se uprostřed oceánu a Robert v něm bude jediným hercem. Z traileru vyplívá, že po nárazu kontejneru do jeho jachty, se přižene bouřka a boj o přežití může začít. Bez rádia, brzo i bez jachty, nad hlavou žhnoucí slunce, pod hladinou krouží žraloci. Pouze s pomocí sextanu a mapy se vynalézavý námořník pokusí najít cestu k lodním trasám a možné záchraně.

Scénáře a režie se ujal J. C. Chandor, který nedávno debutoval filmem Margin Call a byl za něj nominován na Oscara v kategorii Nejlepší původní scénář. Oba pánové se dost možná mohli seznámit na „Redfordově“ festivalu v Sundance, kde měl Margin Call svou premiéru.

Dle prvních ohlasů se All Is Lost daří udržet diváka v napětí po celých 106 minut filmu. Jen málo herců by dokázalo utáhnout takovéto drama sólo, mistr Redford k nim určitě patří. Film již měl premiéru v Cannes (22. 3. 2013), v USA jde do vybraných kin 18. 10. 2013 po té následuje zbytek světa. U nás film uvede Cinemart 12. 12. 2013.

Vše je ztraceno: Trailer

 

Zdroj plakátu: IMP Awards

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest