Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy

Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tom Hiddleston nás bere do zákulisí natáčení příští Marvel série a předvádí čerstvé záběry.

Marvel odložil na pozdější termíny celou řadu svých ohlášených minisérií určených pro službu Disney+. Jedna z mála, kterou v dohledné době opravdu uvidíme, je druhá sezona Lokiho. Bláznivá cesta napříč mnohovesmírem a časem pokračuje a momentálně je tu nová upoutávka, aby ji divákům blíže představila.

Ve videu vystupují představitelé hlavních rolí, tedy Tom Hiddleston, Owen Wilson a Sophia Di Martino, aby nás vzali do zákulisí natáčení a druhou řadu blíže představili. Čeká na nás další Lokiho poznávání sebe samého a toho, co to obnáší chovat se hrdinně. Sophia dodává, že se můžeme těšit také na Toma v padnoucím obleku. Ke Huy Quan obsazený v nové roli je vřelý jako vždycky a natáčení si zjevně užil. Co je možná nejdůležitější a nejvíc to Lokiho odlišuje od jiných příběhů: mnohovesmír řádí jako splašený. Druhá řada Lokiho zkrátka pořád vypadá dobře, tak snad po nějaké době opět dostaneme komiksovku, se kterou bude většina diváků spokojená.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 7

Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu Loki 2: Nová upoutávka pro příští dobrodružství Thorova zlobivého bráchy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest