Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil

Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Thorův bratr vyráží na další futuretro dobrodružství napříč časoprostorem.

Je to to tady. Trailer pro druhou řadu série Loki dorazil. A ačkoliv se částečně obměnil autorský tým, na první pohled se podařilo udržet ducha, v jakém se série nesla v první řadě. Nechybí výrazný výtvarný design, který stále můžeme označit jako „futuretro“, kdy všechno vypadá jako sci-fi, kterou navrhl někdo v 50. či 60. letech minulého století.

Krom výrazné vizuální stránky snad můžeme čekat spoustu nápadů spojených s tím, že se v příběhu různě ohýbá čas a prostor. Loki (Tom Hiddleston) tak samovolně přeskakuje v čase, potkává sám sebe v jiných časových obdobích apod. Budeme cestovat do nejrůznějších období dějin, kdy nejvíc se toho zřejmě stane na konci 19. století, kde potkáme záporáka série, Victora Timelyho, další z variant nebezpečného Kanga (Jonathan Majors). Scény s ním vypadají skoro až verneovsky a podle Lokiho Timely/Kang ohrožuje samou existenci reality.

Vše korunuje střet různých povah Lokiho a Mobia (Owen Wilson) a Lokiho a Sylvie (Sophia Di Martino), v doplnění pestrého vedlejšího obsazení, v čele s Ke Huy Quanem v roli Ourobora, archiváře časoprostorové „policie“ TVA. Dole v galerii pod trailerem najdete nový plakát a fotky.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 7

Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu Loki: Trailer pro 2. řadu dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest