In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy

In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu
Facing East
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer kriminálního thrilleru, v němž Liam musí volit, zda utajit svou temnou minulost nebo pomoci nevinným.

Podobnou větou jsem začínal určitě přinejmenším tucet novinek. Ale je to tady zase: Liam Neeson už několik let vyhrožuje, že role drsňáků pověsí na hřebík. Jenže pokaždé se stejně nakonec objeví nějaký další thriller, v němž je Liam za nekompromisního muže činu. Nejnovější takový snímek se jmenuje In the Land of Saints and Sinners (V zemi světců a hříšníků).

Děj je zasazený do Irska 70. let minulého století. Finbar Murphy (Neeson) chce nechat svou temnou minulost minulostí a žije tichým životem v odlehlém pobřežním městečku Glencolmcille, daleko od politicky motivovaného násilí, které ochromuje zbytek země. Když se ve městečku ukáže skupina hrozivých teroristů vedená krutou Doirean, přijde Finbar na to, že jeden z teroristů zneužívá místní mladou dívku. Začíná čím dál nebezpečnější hra kočky s myší a Finbar se musí rozhodnout, zda dál bude tajit svoji dávno pohřbenou minulost, anebo ochrání své sousedy a přátele.

Doirean ztvárnila Kerry Condon, v dalších úlohách vystupují Jack Gleeson, Colm Meaney, Ciarán Hinds a Sarah Greene. Režíroval Robert Lorenz, s nímž Neeson natočil už dva roky starý Poslední výstřel. Scénář napsali Mark Michael McNally a Terry Loane. Natáčelo se přímo v Irsku. Aktuálně film čeká premiéra na festivalu v Benátkách a ještě letos na podzim začne být uváděný do kin po celém světě. Pusťte si trailer a mrkněte dolů do galerie na fotky.

Podklady a foto: Facing East

Galerie: 6

In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu In the Land of Saints and Sinners: Liam Neeson pyká za svoje hříchy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest