Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery

Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vražedná jízda s nestorem napínavých thrillerů v létě dojede do českých a slovenských kin.

Asi už nemá cenu se nad tím pozastavovat. Ačkoliv je Liamu Neesonovi 71 let, pořád jde z jednoho napínavého thrilleru do druhého, případně zkouší další odnože akce a kriminálek. Jen za poslední zhruba rok se představil ve filmech Pod rouškou temnoty, Memory a Marlowe. Ani jeden ze snímků nebyl přijatý s kdovíjakým nadšením, tak třeba Liamovi spraví reputaci novinka Retribution.

Napínavý thriller zveřejnil dva různé trailery, které představují jednoduchý a potenciálně zábavný koncept: Neeson hraje řidiče, jemuž zazvoní v autě telefon. Tajemný hlas na druhém konci říká, že má v autě bombu, a pokud nebude poslouchat instrukce, on i jeho děti na zadním sedadle vyletí do povětří. Při detailnějším rozpitvání asi jednotlivé momenty začnou ztrácet logiku, ale jako napínavá oddechovka Retribution působí velice životaschopně.

Bankovnímu řediteli Mattu Turnerovi (Liam Neeson) se život obrátí vzhůru nohama, když mu neznámý útočník umístí do auta bombu. Telefonem jej pak nutí poslouchat příkazy, jinak bombu detonuje i ním a jeho dětmi na palubě. Začíná honička napříč městem, při níž musí Matt plnit hodně specifické úkoly. Běžná cesta do školy a práce se mění ve zvrácenou hru na život a na smrt. Nebezpečnost úkolu se zvyšuje a čas pro to, aby zachránil svou rodinu, se Mattovi krátí.

Dále hrají Noma Dumezweni, Lilly Aspell, Jack Champion, Embeth Davidtz a Matthew Modine. Režíruje Nimród Antal (Revizoři, Predátoři, Stranger Things). Snímek je remake německého originálu Nevystupuj!. Datum premiéry je stanoveno na 24. srpna. Do slovenský kin bude snímek uveden pod názvem Vražedná jazda, český překladový název zatím nebylo oznámen. Přikládáme dva různé trailery (jeden se slovenskými titulky), dole v galerii na vás čekají dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Studio Canal, Lionsgate

Galerie: 7

Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu Retribution: Liam Neeson musí řídit nebo vybuchne – dva trailery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest