Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá

Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Starý filmový DC svět pomalu umírá, ale některé jeho pozůstatky stále přetrvávají.

Kreativní kontrolu na komiksovými DC filmy převzal režisér a scenárista James Gunn a spolu s tím přišlo oznámení velkého restartu. Od začátku Gunn připouští, že některé postavy (herci) z dosavadní kontinuity by se mohly objevit i v nadcházejících filmech. Avšak s tím, jak jeden film za druhým v kinech naráží, dává jakékoliv ohlížení k neúspěšné minulosti menší a menší smysl. Už bylo potvrzeno, že se nevrátí Black Adam, Shazam 2 u diváků pohořel, The Flash taky. Superman byl přeobsazený, Batman bude již brzy. Finanční předpověď Blue Beetla je slaboučká a Aquamana 2 provázejí zprávy o rozsáhlých zákulisních problémech.

A vedle toho je tu Gal Gadot, která dosud trvá na tom, že se znovu vrátí k roli Wonder Woman. V červnu v rozhovoru říkala, že se o pokračování jedná. ComicBook.com teď vydal další interview, které muselo být pořízeno zhruba ve stejném čase, protože nedávno odstartovala stávka hollywoodských herců, která členům profesního odboru zakazuje cokoliv nejen natáčet, ale také propagovat. Rozhovor je primárně věnovaný špionážnímu filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, ale řeč přijde i na Wonder Woman.

Gadot doslova říká: „Hraní Wonder Woman zbožňuji. Je mi opravdu drahá. Od Jamese [Gunna] a Petera [Safrana] jsem vyrozuměla, že Wonder Woman 3 připravíme společně“.

Herečka může jen chránit své zájmy a prostě fanouškům něco neurčitě slibovat, aby přitáhla k Wonder Woman pozornost a zvýšila šance, že studio na diváckou poptávku skutečně nějak zareaguje. Nebo popularity Wonder Woman využila k přitažení pozornosti ke svému špionážnímu snímku. A jestli říká pravdu, tak to pořád ještě nemusí znamenat, že z původních plánů nakonec něco bude. Kdo ví, kdy herečka vlastně s novými šéfy DC Films hovořila, co se od té doby změnilo a co se ještě změnit může. Už jen skutečnost, že momentálně mají v DC naplánované filmy na několik let dopředu a pro Wonder Woman by tak stejně ještě dlouho nebylo místo znamená, že se jakékoliv plány mohou stokrát přepsat.

Vyjádření Gadot tak můžeme vnímat především tak, že prozatím herečka stále ještě o roli stojí.

Titulní foto: Woner Woman 1984

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 8

Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot trvá na tom, že se film chystá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu