Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí

Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Minimálně několik let se s Black Adamem ve světě DC nepočítá.

Dwayne Johnson tlačil jak mohl, aby udělal silou vůle z Black Adama hit. To se nestalo. Když po fiasku v pokladnách kin přišla přestavba světa DC pod novým vedením, hollywoodské zpravodaje uváděly, že Black Adam zřejmě bude jednou ze značek, co dostanou stopku. To se teď více či méně potvrdilo.

Sám Johnson vydal na sociálních sítích prohlášení, kde se k budoucnosti Black Adama vyjadřuje. The Rock píše, že sešel s Jamesem Gunnem, aby se situace vyjasnila. A v „první kapitole“ nových příběhů, které pod hlavičkou DC vznikají bude Black Adam jednoznačně chybět.

Dwayne zároveň uvádí, že se s DC Studios dohodl, že spolu se svými produkčními partnery i nadále bude hledat ideální způsob, jakým by se postava Black Adama dala využít v budoucích kapitolách DC multiversa.

Aktuální šéf DC Studios James Gunn v odpovědi napsal, že má The Rocka rád a těší se na to, až s ním a jeho společností Seven Bucks bude jednou spolupracovat.

S naprostou jistotou tak můžeme říct, že přinejmenším v nejbližších letech Black Adama znovu neuvidíme. Těžko říct, jak rozsáhlá je ona „kapitola“, kterou momentálně Gunn plánuje, ale zjevně v ní dostanou prostor úplně jiné postavy. Jestli v nějaké další kapitole pro Rocka prostor bude, nebo jestli herec ještě vůbec bude mít o návrat ke komiksům v té době zájem, to ukáže až čas. A stejně tak se momentálně dost špatně určuje, zda to pánové myslí vážně, že se jednou pokusí společně připravit něco nového, anebo jde pouze o zdvořilostní fráze.

Vedle toho budí pozornost ještě zmínka o „multiversu“. Zazněla více méně náhodou, anebo za ní můžeme hledat něco hlubšího? Snaží se The Rock připomenout, že jeho postava nemusí nutně zapadat do hlavní dějové linky, pokud existují paralelní reality? Zmínil něco takového Gunn? Když se jej chvíli na to na Twitteru zeptal fanoušek, zda budou vznikat i DC příběhy mimo hlavní linku (z takzvaných „Elseworlds“, jak se alternativním DC světům v komiksech přezdívá) tak James odpověděl, že už se to děje.

Opět to můžeme vykládat několika způsoby. Možná tak narážel na skutečnost, že ve Warner Bros. nadále budou vznikat DC filmy, které nebudou součástí provázaného světa pod jeho dohledem, jako jsou Joker 2 nebo The Batman 2. Případně tím mohl narážet na skutečnost, že současné DC filmy (Black Adam, Blue Beetle, Shazam 2…) nemusejí spadat do budoucí kontinuity. A nebo se i výhledově plánují další novinky, které s ústřední dějovou linkou provázány nebudou. Jak je to doopravdy, to v daný moment asi ví pouze samotný Gunn a jeho parťák Peter Safran.

Titulní foto: Black Adam

Zdroje: The Rock, James Gunn

Galerie: 5

Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson se s postavou prozatím loučí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest