Wonder Woman: Další návrat Gal Gadot je v jednání

Wonder Woman: Další návrat Gal Gadot je v jednání | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vážně k takovému návratu ale nakonec dojde? A co si herečka ze svojí kariéry užívá právě teď?

V rámci akce Tudum Netflix publiku blíže představil snímek Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, kde hraje hlavní roli Gal Gadot. Herečka byla k dispozici několika novinářům a řeč nemohla nepřijít také na Wonder Woman.

V magazínu Total Film přišla řeč na to, že Gal těší kapitola její kariéry, která odstartovala poté, co byl závěrem loňského roku zrušený Wonder Woman film s režisérkou Patty Jenkins. Baví ji vyvíjet vlastní projekty, vyprávět příběhy, pro něž je skutečně zapálená. Občas tenhle rozhovor byl na sociálních sítích či některých filmových portálech interpretován tak, že Gadot nechala Wonder Woman definitivně za sebou, ale nic takového v rozhovoru nezazní. Herečka mluví čistě o tom, jak ji baví připravovat nové projekty. To je celé.

V otázce Wonder Woman byl o něco důležitější rozhovor pro Entertainment Tonight. Tam když se ji na superhrdinku a její další osudy zeptali, tak uvedla, že „v zákulisí se jedná“ a jakmile přijde správný čas „vše se dozvíme“. Vyjádření lze chápat dvěma různými způsoby. Buď tak, že už teď lidé z DC Studios s Gadot jednají, anebo ve zcela nekonkrétní rovině, v tom významu, že pokud by se náhodou někdy něco upeklo, tak to logicky bude oznámeno veřejnosti.

Pokud bych si osobně měl vsadit, tak tipnu, že DC Studios budou vyčkávat. Když na přelomu ledna a února oznamovali noví šéfové DC (Peter Safran a James Gunn) své budoucí plány, tak zmínili, že ačkoliv dojde z velké části k restartu, Jason Momoa se potenciálně může vrátit jako Aquaman, Gal Gadot jako Wonder Woman, Zachary Levi jako Shazam a Ezra Miller jako The Flash. Když se podíváme na poslední filmy těchto herců, tak Wonder Woman 1984 v kinech pohořela (sice za COVIDu, ale přece), Shazam 2 pohořel a The Flash k průšvihu směřuje také. Vůbec by tak nepřekvapilo, kdyby si studio počkalo na to, jak letos v prosinci dopadne Aquaman 2. A pokud by si i ten vedl špatně, tak by asi nikoho nepřekvapilo, pokud by se v DC rozhodli udělat za předchozí érou světa DC tlustou čáru a raději už se nevracet k nikomu z dosavadních herců...

Foto - Gal Gadot jako Wonder Woman

Zdroje: ET Online, Total Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest