Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni

Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Casting nevybočil z nastoleného kurzu zásadně, ale přesto nakonec přinesl drobné překvapení.

Včera jsme detailně rozebírali castingový proces pro snímek Superman: Legacy. A už je vymalováno. Dvě extrémně žádané role Clarka Kenta a Lois Lane nakonec získali David Corenswet a Rachel Brosnahan. Dle dostupných informací studio chtělo vyřešit casting do konce června, protože pak by mohla začít herecká stávka, která by proces zmrazila na neurčitou dobu. Chvíli to mohlo vypadat, že žhavější kandidátkou na roli Lois je Emma Mackey, nakonec dostala přednost právě Brosnahan.

Režisér James Gunn zprávu potvrdil a dodal, že jsou oba dva nejen skvělí herci, ale také skvělí po lidské stránce. Brosnahan na sebe upozornila v seriálu Domek z karet a následně především v hlavní roli skvělé komediální série Úžasná paní Maiselová. Corenswet vystupoval v seriálech Politik a Město patří nám, případně ve snímku Pearl. Oba dva si můžete prohlédnout dole v galerii.

Teď má začít hledání představitelů vedlejších rolí. Jmenovitě novináře Jimmyho Olsena, padoucha Lexe Luthora nebo hrdiny ze skupiny Authority – bližší podrobnosti probíhajícího castingu rozebírá předchozí článek.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Superman v podání Christophera Reevea

Zdroj: Deadline, James Gunn

Galerie: 5

Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu Superman: Legacy – Clark Kent a Lois Lane byli oficiálně obsazeni | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest