The Brave and the Bold: Režisér nového Batmana je oficiálně potvrzený

The Brave and the Bold: Režisér nového Batmana je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Warner Bros. si svého nového šampiona pojistil na léta dopředu.

Od konce května píšeme o tom, že by chystaný batmanovský snímek The Brave and the Bold měl natočit Andy Muschietti, režisér To nebo The Flashe. Šušká se o tom ještě delší dobu. Teprve teď je to konečně oficiálně potvrzené. Zprávu verifikovaly všechny hlavní hollywoodské zpravodaje a potvrdil přímo James Gunn, šéf DC Studios.

Ten uvedl že spolu se svým partnerem Peterem Safranem viděli The Flashe ještě před tím, než převzali vedení DC Studios a už tehdy z něj byli nadšení. The Flash je dle Gunna zábavný, emotivní i napínavý a především z něj čiší Andyho láska k postavám a jejich světu. Takže když se hledal režisér pro The Brave and the Bold, tak prý byl Muschietti jasnou volbou. Naštěstí měl zájem.

Jako obvykle produkuje Andyho sestra Barbara Muschietti, nicméně scenárista se teprve hledá. Studio Warner Bros. je zjevně s dlouhodobou spoluprací s dvojicí velmi spokojené, protože s ní a její produkční platformou Double Dream podepsalo tzv. „first look deal“. To znamená, že Warner sourozencům platí za to, že kdykoliv vyvinou nějaký nový projekt, nejprve jej nabídnou právě bratrům Warnerovým a teprve pak jej případně smějí zkusit nabídnout dalším studiím.

Snímek The Brave and the Bold se má zaměřit na „netopýří rodinu“. Z té krom samotného Bruce Waynea potkáme také Damiana Waynea, Bruceova syna. Ten byl v komiksech představený jako jeden z řady Robinů, Batmanových pobočníků. Nový šéfové DC Studios, James Gunn a Peter Safran, říkají, že Damian je jejich nejoblíbenější Robin. Je to „malý parchant, zabiják a vrah“. Bruce prvních deset let vůbec nevěděl, že Damian existuje a snímek nabídne hodně zvláštní příběh otce a syna. Velkou inspirací pro film mají být batmanovské komiksy od Granta Morrisona, který Damianovi věnoval dost prostoru. Jako další zdroj inspirace je uváděný Tom King, taktéž komiksový autor, který je zároveň členem scenáristického týmu, jenž připravil dlouhodobou dějovou linku pro nejbližší budoucnost filmového DC Universe.

Titulní foto je ilustrační: Michael Keaton jako Batman ve filmu The Flash

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 3

The Brave and the Bold: Režisér nového Batmana je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu The Brave and the Bold: Režisér nového Batmana je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu The Brave and the Bold: Režisér nového Batmana je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest