Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem

Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Cesta do hlubin marvelovského mnohovesmíru spolu s Tomem Hiddlestonem začíná.

Sesedněte se kolem ohně smrtelníci, bůh lži a neplechy nám bude vyprávět nový příběh. Druhá řada série Loki na Disney+ startuje 6. října. Už toto pondělí se máme dočkat prvního pořádného traileru, kterému teď předchází první plakát. Jak sami vidíte dole v galerii, jsou na něm vyobrazeny různé varianty Lokiho (Tom Hiddleston), které se vzájemně prohánějí po přerostlém ciferníku Miss Minutes (Tara Strong). Kdybyste obrázků neměli dost, čeká vás v galerii ještě pohled na členy Time Variance Authority, přičemž Mobius (Owen Wilson) má na sobě jakýsi ochranný (snad vesmírný?) skafandr.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem, Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes. Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence.

Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. Během svých cest Loki a Mobius potkají minimálně jednu Kangovu variantu, Victora Timelyho. Pod touhle identitou se Kang ukrývá na Zemi ve Spojených státech na přelomu 19. a 20. století, kde ohromuje vyspělými technologiemi.

V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios, Daniel Richtman, The Cosmic Circus

Galerie: 5

Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu Loki 2: Je tu první plakát, trailer je za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest