Netflix v novém traileru láká na své chystané akční bijáky

Netflix v novém traileru láká na své chystané akční bijáky | Fandíme filmu
Netflix
Ukázka divákům poodhaluje Rachel Stoneovou, Rebel Moon, Zaklínače, Lift a Bratry Sunovi.

Streamovací platforma Netflix krom jednotlivých trailerů čas od času přináší také souhrnné ukázky, jež lákají na větší počet připravovaných snímků. V tomhle případě jde o přehled akční nabídky, jakou má Netflix pro své publikum nachystanou. Část videa se bohužel zaplácne filmy a seriály, které už dávno můžete na streamovací službě vidět. Jsou to Vyproštění 2, Matka, Fubar a Tchán s tchyní jsou psanci. Ale jestli vám některý z titulů unikl, tak třeba vás sestřih inspiroval k tomu, abyste si jej doplnili.

Zajímavější jsou samozřejmě záběry z novinek, které k vidění teprve budou. Třetí řada Zaklínače sice některé epizody už nabídla, ale zbývající tři přicházejí tento čtvrtek. O akci a magii nebude nouze. Potom už jsou na řadě vyložené novinky. (Vše o Zaklínači)

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce je nový špionážní thriller, s Gal Gadot v hlavní roli. Známá představitelka Wonder Woman se jako super agentka snaží za každou cenu zabránit tomu, aby se do nesprávných rukou dostala pokročilá umělá inteligence, která predikuje budoucnost. (Vše o Rachel Stoneové)

Rebel Moon je nová space opera od Zacka Snydera. Ten film původně připravoval jako součást světa Stars Wars. Vedení Lucasfilmu nakonec nemělo zájem, a tak scénář upravil a připravil vlastní svět, kde odvážná hrdinka Kora stane v čele odboje proti zločinnému impériu. Film se inspiruje Sedmi statečnými a pro svou délku byl rozdělen na dvě části. (Vše o Rebel Moon)

Lift je lupičský thriller, kde se zlodějská partička Kevina Harta pokusí provést loupež přímo za letu, aby zabránila teroristickému útoku. Krom Harta se nebezpečného letu zúčastní Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno nebo Sam Worthington. (Vše o Liftu)

Bratři Sunovi (The Brothers Sun) jsou novým seriálem z prostředí mafie. Děj začíná na Taiwanu, kde je hlava triády zastřelena tajemným vrahem. Jeho syn Charles (Justin Chien), sám legendární zabiják, se vypraví do Los Angeles, aby tam ochránil svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a naivního mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), který dosud o kriminálním byznysu rodiny nic nevěděl. I když spolu všichni tři nemají nejlepší vztahy, musejí spolupracovat, pokud mají přežít množství nepřátel, které se na ně teď valí.

Podklady a foto: Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest