Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023

Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 51 obrázků
Jsou tu první ukázky a termíny premiéry pro filmy jako Rebel Moon Zacka Snydera či The Killer Davida Finchera.

Tak jako každoročně Netflix v lednu zveřejňuje naducané video plné ukázek svých letošních filmů. Nebo přesněji řečeno těch nejočekávanějších, protože streamovací služba přináší alespoň jeden nový film týdně a tohle je jen špička ledovce. Některé snímky předvedly svou vůbec první upoutávku, jiné odhalily datum premiéry. Video si můžete přehrát na konci článku, v galerii najdete fotky z jednotlivých filmů a tady je výčet snímků se základními podrobnostmi:

Z jiného těsta

Z jiného těsta (You People) je nová komedie s Eddiem Murphym a Jonahem Hillem v hlavních rolích. Ve snímku nový pár řeší v rámci dvou odlišných rodin střety kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. Dále hrají Lauren London, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus nebo David Duchovny. Snímek dorazí 27. ledna.

U tebe nebo u mě?

Klasická romantická komedie U tebe nebo u mě? (Your Place or Mine) představí Reese Witherspoon a Ashtona Kutchera v rolích starých přátel, kteří jsou si důvěrně blízcí, ale nikdy nezačali randit. Když si na týden prohodí životy, začnou si konečně plně uvědomovat, co by mohli společně získat nebo ztratit. Dále hrají Jesse Williams, Zoë Chao, Tig Notaro a Steve Zahn. Premiéra je stanovena na 10. února.

Luther: Pád z nebes

Oblíbený detektiv Luther se vrací. Po pěti řadách úspěšného seriálu je tu celovečerní film Luther: Pád z nebes (Luther: The Fallen Sun), kde se Idris Elba vrací k jedné ze svých nejslavnějších rolí. Snímek začíná v momentě, kdy geniální vyšetřovatel sedí ve vězení. Londýn ale terorizuje krvavý zabiják, a tak John utíká na svobodu, ochotný udělat pro dopadení svého soka úplně cokoliv. Dále hrají Cynthia Erivo, Andy Serkis a Dermot Crowley. Snímek uvidíme 10. března.

Vražda v Paříži

Poté, co Adam Sandler a Jennifer Aniston vyšetřili Vraždu na jachtě, si založili soukromou detektivní agenturu. V pokračování Vražda v Paříži (Murder Mystery 2) jsou znovu v daleko větším průšvihu, než odpovídá jejich kvalifikaci, když se po únosu přítele zapletou do mezinárodního vyšetřování. Dále hrají Adeel Akhtar, John Kani, Mark Strong, Mélanie Laurent a Jodie Turner-Smith. Premiéra bude 31. března.

The Mother

V akčním thrilleru The Mother (Matka) hraje Jennifer Lopez nájemnou vražedkyni, která žila delší dobu ukrytá v ústraní. Na scénu se vrací v momentě, kdy nebezpeční protivníci začnou ohrožovat její dceru, jíž se před lety vzdala. V dalších úlohách vystupují Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael García Bernal a Paul Raci. Termín uvedení je stanoven na 12. května.

Vyproštění 2

Chris Hemsworth se vrací jako drsňák John Rake v akčním thrilleru Vyproštění 2 (Extraction 2). Poté, co sotva přežil události prvního filmu, dostává John další zakázku: Má za úkol osvobodit z věznice zadržovanou rodinu drsného gruzínského gangstera. Pro našince je atraktivní, že se velká část snímku točila v Krušných horách a na řadě dalších míst České republiky. Novinku uvidíme 16. června.

Oni naklonovali Tyrona

Bláznivá krimi komedie měla být uvedena už loni, ale trochu se zdržela. Pulpový snímek pojednává o šíleném vládním experimentu, při kterém úřady potají klonují lidi. Nechutné pokusy na lidech společně vyšetřuje nesourodá trojka místních grázlíků, kterou představují John Boyega, Jamie Foxx a Teyonah Parris. Oni naklonovali Tyrona (They Cloned Tyrone) uvidíme 21. července.

Heart of Stone

Kdo ví, zda se ještě Gal Gadot vrátí jako Wonder Woman, ale jedním si můžeme být jistí: Uvidíme ji v bourneovském akčním thrilleru. Ve špionážním snímku Heart of Stone hraje agentku, jež je posledním člověkem, který může zachránit život nejnebezpečnějšímu a nejdůležitějšímu spolupracovníkovi, jakého má ve své síti mocná špionážní agentura určená k udržování míru. Dále hrají Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo a Matthias Schweighöfer. Datum premiéry je stanoveno na 11. srpna.

Lift

V akční komedii Lift je mezinárodní zlodějská parta najatá, aby zabránila teroristickému útoku. Docílí toho jedině tím, že se jí povede provést loupež v letadle a to uprostřed letu. V hlavních rolích vystupují Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno a Sam Worthington. Film bude uvedený 25. srpna.

Damsel

Ve fantasy snímku Damsel Millie Bobby Brown ztvárnila princeznu, která se provdá za prince jen aby zjistila, že ji chtěl pouze obětovat drakovi. Místo toho, aby jí přispěchal na pomoc jiný urozený princ, postaví se hrdinka okřídlenému tvorovi sama. Dále hrají Angela Bassett, Robin Wright, Ray Winstone či Nick Robinson. Termín uvedení je stanoven na 13. října.

Pain Hustlers

Emily Blunt hraje v Pain Hustlers Lizu, která nedokončila střední školu a touží po lepším životě pro sebe a svou dceru. Liza dostane práci v uvadajícím start-upu usídleném v zažloutlé nákupní zóně ve střední Floridě. Její šarm, kuráž a odhodlání katapultují firmu i ji samotnou k velkému úspěchu, avšak brzy na to má na krku kriminální spiknutí se smrtícími následky. Dále hrají Chris Evans, Andy Garcia, Catherine O’Hara, Jay Duplass nebo Brian d’Arcy James. Novinka míří na Netflix 27. října.

The Killer

David Fincher natočil další zabijácký thriller, nazvaný jednoduše The Killer. Ústředním protagonistou je nájemný vrah, který by rád se zabíjením přestal, avšak pod tlakem zaměstnavatelů opět vyrazit do akce. Snímek nám má přiblížit fungování zabijáckého světa. Hlavní postavu ztvárnil Michael Fassbender, vedle něhož ve filmu vystupuje například Tilda Swinton. Film bude k vidění 10. listopadu.

A Family Affair

Nečekaná láska ve snímku A Family Affair (Rodinná záležitost) spouští pro mladou ženu, její matku jejího slavného šéfa řadu kuriózních příhod. Trojka se bude muset popasovat s problémy lásky, sexu a vlastní identity. V hlavních rolích Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy a Kathy Bates. Datum premiéry stanoveno na 17. listopadu.

Leo

V animáku Leo se stejnojmenný ještěrčí sameček dozvídá, že mu zbývá pouze rok života. Po desítkách let, které strávil v teráriu jedné školní třídy na základce je dost zahořklý, ale rád by utekl a ještě si pořádně užil svět venku. Namísto toho se zaplete do problémů školáčků, kteří se potýkají se zlou náhradní učitelkou. Lea namluvil Adam Sandler, dále animáku své hlasy propůjčili Bill Burr, Cecily Strong, Jason Alexander nebo Rob Schneider. Film bude uveden 22. listopadu.

Leave the World Behind

Nový misteriózní thriller Leave the World Behind připravil autor seriálu Mr. Robot. Začíná v momentě, kdy rodinnou dovolenou v divočině přeruší cizí lidé, kteří tvrdí, že okolní svět pohltil tajuplný blackout. Neznámá hrozba je stále zřetelnější a obě rodiny musí přijít na to, jak nejlépe přežít v kolabujícím světě. V hlavních rolích Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans a Kevin Bacon. Premiéra je stanovena na 8. prosince.

Rebel Moon

Posledním filmem videa je Rebel Moon, nová velkolepá space opera Zacka Snydera, která byla prapůvodně zamýšlená jako příběh ze světa Star Wars. Děj je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. V hlavních rolích Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Jena Malone, Corey Stoll, Cary Elwes, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Doo-na Bae, Ed Skrein, Fra Fee nebo Ray Fisher. Datum premiéry je ohlášeno na 22. prosince.

Titulní foto: Vyproštění 2

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 52

Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu Velký přehled Netflix filmů pro rok 2023 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest