Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii

Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix v traileru představil novinku, v níž jsou snoubencovi tchán a tchyně potají lupiči.

Zrovna včera jsem si posteskl, že Mel Gibson na stará kolena sklouzl do béčkových vod. Podobně starý Pierce Brosnan, který taktéž prorazil v 80. letech, se zatím pokouší podobnému osudu vyvarovat. Jasně, ani on se příležitostným přešlapům nevyhne, ale aspoň se mu dál jednou nohou daří udržet ve filmech, které mají reálný rozpočet a lidé se o nich dozvědí. Nedávno si zkusil superhrdinský žánr v Black Adamovi, teď okusil jaké to je hrát pro Netflix.

Vystupuje ve snímku Tchán s tchyní jsou psanci (The Out-Laws), akční bláznivé komedii o lásce a vykrádání bank. Příběh je vyprávěný primárně z pohledu Owena Browninga, slušňáckého manažera banky, který si má brzo vzít svou životní lásku Parker. Během svatebního týdne se všechno pokazí. Do Owenovy banky vtrhnou nechvalně proslulí „Loupeživí duchové“. A protože dosud nikdy nepotkal tchána s tchyní, kteří jsou věčně někde na cestách, okamžitě si loupež spojí s jejich příjezdem.

Owena ztvárnil Adam Devine (Ladíme, Stážista, Mike i Dave sháněj holku), Parker Nina Dobrev (Upíří deníky, xXx: Návrat Xandera Cage), tchána Pierce Brosnan (Zlaté oko, Táta v sukni), tchyni Ellen Barkin (Animal Kingdom). Dále hrají Richard Kind, Julie Hagerty, Michael Rooker, Lil Rel Howery, Poorna Jagannathan či Lauren Lapkus. Režíroval Tyler Spindel (Father of the Year, Ta druhá) a v traileru snímek vypadá jako klasická bláznivá komedie, kde obyčejným lidem neobyčejná situace absolutně přeroste přes hlavu. Netflix novinku nabídne 7. července. Dole v galerii najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu Tchán s tchyní jsou psanci: Pierce Brosnan vykrádá banky v bláznivé komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest