The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek

The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Captain Marvel, Monica Rambeau a Ms. Marvel v nových kostýmech.

Nový trailer pro The Marvels se blíží. Předchází mu sada fotografií s jednotlivými hrdinkami, s nimiž se ve snímku potkáme. Ty se poprvé objevily v magazínu Entertainment Weekly, jenž zároveň vyzpovídal režisérku Niu DaCostu, producenty a jednotlivé herečky.

Představitelka Carol Danvers (Brie Larson) prozradila, že šéf Marvelu Kevin Feige nad budoucností rozvažoval ještě před tím, než první Captain Marvel dorazila do kin a stala se hitem. V prvním snímku byla vedle Carol představena (jako malá dívka) Monica Rambea (Teyonah Parris) a producentka Mary Livanos tvrdí, že už tenkrát se počítalo s tím, že se z ní jednou stane dospělá žena, s níž se Carol Danvers po letech znovu shledá.

Krom Captain Marvel The Marvels navazují také na WandaVision, kde jsme Monicu poprvé potkali jako dospělou, a na Ms. Marvel, kde poprvé vystupovala Kamala Khan (Iman Vellani), teenagerka z New Jersey. Všechny tři hrdiny se setkávají v momentě, kdy jsou nějakým záhadným způsobem propojeny.

Tvůrci zatím přesně nechtějí říct jak, nicméně kdykoliv jedna z dam použije své nadpřirozené schopnosti, prohodí si dámy (fyzicky v prostoru) místa. Livanos naznačuje, že to nějak souvisí se skutečností, že jejich schopnosti mohou pocházet ze stejného zdroje a ve všech případech jsou postaveny na světle. Carol absorbuje energii a vyzařuje mocné výboje. Monica ovládá elektromagnetická vlnění a Kamala dovede světlo zpevnit a dočasně z něj vytvářet hmatatelné objekty.

Prohazování míst s sebou přináší řadu veselých situací a podle Larson je snímek obecně dost odlehčený a zábavný. Krom samotného faktu, že se lusknutím prstu namísto jedné osoby najednou objeví úplně jiná, bude komediální stránka filmu čerpat také z toho, že nestandardní situace donutí ženy s rozličnými povahami spolupracovat. Carol je samotářka, Monica se jí cítí být opuštěná a Kamala se setkává se svým dětským idolem.

Od té doby, co pomohla porazit Thanose v Avengers: Endgame, opustila Carol Zemi a naháněla padouchy na vzdálených okrajích galaxie. Carol je podle Brie Larson tak trochu workoholik, co ztratil kontakt s vlastními emocemi, přáteli i rodinou. Za rodinu se považovala Monica, dcera Caroliny nejlepší kamarádky Marie z prvního filmu. Dlouhá léta spolu ale nemluvily a Monica to vnímá jako zradu. A radost z Captain Marvel nemá ani její dobrý parťák Nick Fury (Samuel L. Jackson). Snaží se jí dovolat už delší dobu, protože potřebuje její pomoc, ale teprve když si dámy začnou prohazovat těla, tak se mu znovu podaří navázat kontakt.

Dole v galerii můžete vidět Captain Marvel, Monicu Rambeau a Ms. Marvel v nových kostýmech, ale i další fotografie.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Entertainment Weekly

Galerie: 10

The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu The Marvels: Co dělala Carol od Avengers: Endgame a sada nových fotek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest