The Marvels: Na Carol Danvers čeká překvapivá životní změna

The Marvels: Na Carol Danvers čeká překvapivá životní změna | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Nový trailer pro „Captain Marvel 2“ se blíží, už teď zajímavosti odhalují tematické hračky.

Poslední letošní marvelovka, kterou uvidíme v kinech, jsou The Marvels, s datem premiéry naplánovaným na 9. listopadu. Ještě do konce měsíce bychom se měli dočkat nového traileru. Už je dle zákulisních zvěstí nachystaný, těšit se máme na 2 minuty a 21 vteřin. S jistotou by ukázka měla být promítána s novou disneyovkou Strašidelný dům, avšak možná bude uvolněna k divákům dříve.

Propagačního materiálu teď bude obecně přibývat, z části také díky tomu, že původně měl být snímek uvedený do kin už teď v létě. Kvůli tomu byla na prázdninové měsíce nasmlouvaná výroba souvisejících hraček a dalšího doplňkového zboží, které o snímku odhaluje nové podrobnosti. Jednotlivé novinky lze vnímat jako potenciální spoilery, tak zvažte, zda chcete číst dál.

Kuriozitou je, že Goose (mimozemský flerken s vnější podobou kočky) bude mít potomky. Další hračka opět ukazuje Dar-Benn (Zawe Ashton), ústřední záporačku filmu. Dar-Benn je v komiksech válečník z národa Kree, který rozpoutá revoluci a svrhne momentálního vládce. Uvidíme, jak moc se filmová postava bude předlohou inspirovat, na dosavadních záběrech akorát působí výhrůžně a drží v ruce kladivo, kterým v minulých marvelovkách vládl Ronan the Accuser (Lee Pace).

Teď ale to nejzajímavější. Hračky potvrdily, že Park Seo-Joon ve filmu hraje Yana, vesmírného prince. Captain Marvel (Brie Larson) je potom na jedné z hraček vyobrazena jako „princezna Carol“. V součtu s tím, co odhalila předchozí upoutávka to vypadá, že se Carol ve snímku za Yana provdá. Zřejmě to nebude svatba z lásky, ale buď nějaký kulturní omyl na cizím světě, nějaká léčka nebo politický tah. Filmovou podobu Yana a Dar-Benn můžete vidět dole v galerii.

Po internetu se také šíří drby z testovacích projekcí, podle nichž snímek od zkušebního publika údajně dostává velmi dobré známky. Tak snad se na podzim dočkáme povedeného zážitku.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Reddit, Marvel, The Direct

Galerie: 3

The Marvels: Na Carol Danvers čeká překvapivá životní změna | Fandíme filmu The Marvels: Na Carol Danvers čeká překvapivá životní změna | Fandíme filmu The Marvels: Na Carol Danvers čeká překvapivá životní změna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest