The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem

The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Třetí letošní marvelovka servíruje svou úplně první upoutávku a zatím vyvolá optimismus.

Ant-Man a Wasp: Quantumania sklidili vesměs vlažné reakce, ale zbytek marvelovského roku zatím dělá všechno proto, aby vypadal lákavěji. Strážci Galaxie 3 působí v trailerech stejně dobře jako předchozí dva díly a platí to i pro ten nejnovější. A Tajná invaze se v nejnovější upoutávce prezentuje jako poctivý návrat ke špionážním dobrodružstvím ve stylu Captaina Ameriky.

Nejnověji se premiéry dočkal trailer pro The Marvels a ten taktéž vykročil kupředu pravou nohou. Jasně, trailery mohou klamat, ale jestli to dělá i tenhle, zaslouží si borci v marketingovém oddělení příplatek, protože zatím snímek působí jednoduše jako dobrá zábava.

Upoutávka se soustředí z valné většiny na to, aby divákům představila koncept celého filmu: Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) a kapitánka Rambeau (Teyonah Parris) mají všechny schopnosti, které zřejmě vzešly z obdobného zdroje. Cosi se přihodí a všechny tři si s každým použitím svých sil prohodí místa, ať už se zrovna nacházejí kdekoliv. To je extrémně nepraktické a potenciálně nebezpečné. Pokud dámy chtějí svou situaci vyřešit, nezbývá jim než spolupracovat.

Z toho vyplývá řada příležitostí k nevraživosti, humoru a osobnímu růstu, protože: Monica Rambea dodnes cítí vůči Carol Danvers (Captain Marvel) jistou nevraživost, protože má pocit, že opustila ji i její mámu, Carolinu nejlepší kamarádku Monicu. A Kamala Khan (Ms. Marvel) je ztřeštěná teenagerka s nezastavitelnou pusou, pro niž je Captain Marvel životním vzorem. Na to celé dohlíží vždy jemně „přednaštvaný“ Nick Fury (Samuel L. Jackson) a celá upoutávka sází jeden milý vtípek za druhým. Takže snad se povedl celý film a sem s ním!

Zveřejněna byla také mírně upravená synopse, jež momentálně doplňuje, že se Monica stala členkou organizace S.A.B.E.R. Jestli nic zběžném googlování nic nepřehlížím, tak žádná taková přímo v komiksech neexistuje. Zřejmě jde tedy o filmařský výtvor a jakousi vesmírnou obdobu pozemských organizací S.W.O.R.D. a S.H.I.E.L.D. Dole v galerii najdete nejnovější obrázky.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 11

The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu The Marvels: Komiksová sci-fi komedie plná teleportování srší v prvním traileru vtipem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest