Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé

Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jason Statham se proměnil v podvodního Robocopa, aby ve skafandru vodní puškou nakopal zadky super žralokům.

Režisér Ben Wheatley promluvil s magazínem Games Radar a reportér neodolal otázce, která je pro prostředí hollywoodských velkofilmů typická: Vznikne i Meg 3? Wheatley se trochu ošíval, připouštěl, že je trochu žinantní hovořit o nějaké trojce, když ještě vůbec nevíme, jak si povede dvojka. Zároveň ale dodal, že doufá, že trojka vznikne. Podle jeho názoru je svět podvodních prehistorických tvorů natolik plodný, že v něm rozhodně ještě je co prozkoumávat.

Krom bohatého podvodního života podle Wheatleyho hraje ve prospěch série také její mezinárodní obsazení. Což jistě může být pravda. Výplachové série jako Rychle a zběsile nebo xXx potvrzují, že na ně diváci z celého světa chodí a částečně je to určitě také díky tomu, že ve filmech řada národů najde svoje lokální hvězdy, nebo přinejlepším svoje etnické zástupce. Pro značku Meg je klíčový především úspěch (popřípadě neúspěch) v Číně.

Ben byl dotázaný také na to, co se vlastně stalo s Tomb Raiderem 2 s Alicií Vikander v hlavní roli, který měl jeden čas točit. Režisér uvádí, že to už už vypadalo, že se produkce spustí, pak ale přišel covid a projekt se rozpadl. Než se jej zase podařilo dát nějakým způsobem dohromady, přistála Wheatleymu nabídka k natáčení Mega 2 a on ji přijal. Připomeňme, že značka Tomb Raider po mnoha peripetiích mezitím skončila v rukou nového majitele a čeká ji restart.

Nově byla zveřejněná také řada plakátů pro Mega 2, který se blíží. Plakáty představují jednotlivé postavy a obří tvory, kdy se klade důraz hlavně na měřítko a nesmyslný tón, v němž se snímek nese. Hodně prostoru je věnováno však také podvodním obrněným oblekům, v nichž se hrdinové vydávají pod hladinu. Nechybí cosi, jako „podvodní brokovnice“ a obecně Jason Statham a jeho kumpáni připomínají jakýsi mix Robocopa, nakladače z Vetřelců, seriálu (videohry) Halo a bůh ví čeho všeho ještě. Jestli chcete vidět alespoň trochu uvěřitelný střet člověka s prehistorickými tvory, budete si nejspíš muset pustit znovu Jurský park. Nebo Godzillu. Tady nehledejte.

Meg 2: The Trench, pokračování filmu o pravěkém obřím žraloku, megalodonovi, točí Ben Wheatley. V hlavních rolích vystupují Jason Statham, Wu Jing, Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sienna Guillory, Skyler Samuels nebo Sergio Peris-Mencheta. Scénář napsali bratři Hoeberovi. Ve snímku z Mariánského příkopu vyplave ještě víc příšer, jež budou ohrožovat svět. Do českých kin bude snímek uveden 3. srpna.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 11

Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu Meg: Režisér si myslí na trojku, plakáty dvojky jsou bláznivé | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest