The Marvels budou pro Captain Marvel pořád jenom začátek

The Marvels budou pro Captain Marvel pořád jenom začátek | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Brie Larson je nadšená z toho, co se v pokračování Captain Marvel podařilo. Pokračování je bláznivé.

Premiéra pokračování Captain Marvel nazvaná The Marvels dorazí za rok, konkrétně 16. února 2023. Herečka Brie Larson na tuhle skutečnost upozornila na svém Instagramu, kde se podělila o fotku filmařské židličky ze zákulisí. Daleko zajímavější je nicméně to, co herečka uvedla v několika nedávných rozhovorech.

Pro Insider řekla, že má svoji roli opravdu ráda. Rozhodně nemůže říct, že by se jí nějak přejedla. Je to pro ni životní vzrušení. Uplynulé roky s postavou uplynuly jako voda a herečka fanoušky ujišťuje, že všechny filmy, kde postavu dosud ztvárnila, jsou teprve začátek. Larson dále prozradila, že pro natáčení pokračování musela víc cvičit. Jsme totiž ve fázi, kdy Carol Danvers plně ovládla své schopnosti a umí létat. Tím pádem herečka musela strávit daleko víc času zavěšená na drátech.

V rozhovoru pro Uproxx vychválila Brie režisérku Niu DaCostu a dodala, že když četla poprvé scénář, tak jí přišel naprosto bláznivý. A právě to herečku hrozně baví na Marvel Studios, že pokaždé dovedou překvapit a přinést něco úplně nového. Larson je nadšená z toho, čeho se v The Marvels podařilo dosáhnout a jakých osobních úspěchů při natáčení docílila ona sama.

Nedávno jsme se také dozvěděli, kdo složí pro snímek hudbu. Bude to Laura Karpman. Ta už pro Marvel pracovala jako skladatelka pro seriál What If...?. Vedle toho se mezi její nejvýraznější dosavadní projekty řadí seriál Lovecraftova země a romantická komedie To zařídíme.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 16. února 2023.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Captain Marvel

Zdroje: Brie Larson, Uproxx, Variety, Insider I, II

Galerie: 2

The Marvels budou pro Captain Marvel pořád jenom začátek | Fandíme filmu The Marvels budou pro Captain Marvel pořád jenom začátek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest