The Retirement Plan: Nic Cage si v traileru užívá jako akční důchodce

The Retirement Plan: Nic Cage si v traileru užívá jako akční důchodce | Fandíme filmu
Falling Forward Films
Zobrazit další 2 obrázky
Nezahrávejte si s Cagem. Až vás zpráská jako psy, ještě se vám vysměje. A když ohrozíte jeho dceru, vážně vás zabije.

Filmů o vysloužilých stařících, které není radno podceňovat, vzniká hromada. Jen teď o prázdninách bude v takové roli v našich kinech řádit Denzel Washington ve filmu Equalizer 3: Poslední kapitola. Úlohu chybně podceňovaného stárnoucího pána si střihl také Nicolas Cage.

Jeho film The Retirement Plan vůbec nevypadá zle. Trailer odsýpá a je v něm dost humoru a nadsázky na to, aby člověk nemusel příliš přemýšlet nad tím, zda nejlepší akční okamžiky vystřílel už trailer, anebo budou slušně vypadat i rvačky ve filmu jako takovém. Hrdina adekvátně svému věku řeší situace spíš mazaností a podvraťáctvím, než že by soupeře dokázal vyloženě přetlačit. Zbytek obsazení je také solidní, tudíž by The Retirement Plan mohl nad akční konkurencí celkem vyčnívat.

Všechno začíná ve chvíli, kdy se Ashley (Ashley Greene) a její mladá dcera Sarah (Thalia Campbell) dostanou do potíží, když se zapletou s kriminálním podsvětím. Život jim může zachránit jedině Ashleyin odcizený otec Matt (Cage), který se na důchod odstěhoval na Kajmanské ostrovy, kde žije jako plážový povaleč. Jen krátce po tom, co se po letech opět shledají, jim začne jít všem po krku mafiánský boss Donnie (Jackie Earle Haley) a jeho pravá ruka Bobo (Ron Perlman). Ashley, Sarah a Matt se zaplétají do stále nebezpečnější pavučiny a Ashley rychle pochopí, že její otec před ní dosud tajil část svého života, o níž neměla nejmenší tušení, a že v něm vězí daleko víc, než by se na první pohled mohlo zdát.

V další roli vystupuje Ernie Hudson a film napsal a natočil Tim Brown (Devil in the Dark, The Cradle). Film se mezinárodně začne uvádět od 25. srpna. Zatím nevíme, kdy a jak bude k vidění také u nás. Pusťte si trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: Falling Forward Films

Galerie: 3

The Retirement Plan: Nic Cage si v traileru užívá jako akční důchodce | Fandíme filmu The Retirement Plan: Nic Cage si v traileru užívá jako akční důchodce | Fandíme filmu The Retirement Plan: Nic Cage si v traileru užívá jako akční důchodce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest