Superworld: V nové komedii žije ve světě plném nadlidí jediný člověk bez superschopností

Superworld: V nové komedii žije ve světě plném nadlidí jediný člověk bez superschopností | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
I bez superschopností lze zazářit, což okusí hlavní hrdina chystané akční komedie.

Bezpochyby je fajn být výjimečným, leč hrdina připravovaného snímku Superworld, Ignatuis Lohman, má patrně jiný názor. Žije totiž ve světě, kdy všichni mají nějaké superschopnosti, akorát on je naprosto obyčejný člověk. Dělá nudnou kancelářskou práci, zatímco jeho otec patří mezi nejvlivnější osobnosti světa, když vede obrannou organizaci Peerless. Nicméně časy se mají změnit, neboť se na scéně objeví nebezpečný padouch Erle P. Van Owen, jenž dokáže neutralizovat superschopnosti všech ostatních. A právě Ignatius má zachránit, co se dá.

Audible Originals

Příběh vychází ze stejnojmenné audioknihy Guse Kriegera, přičemž na režijní sesli usedne Jason Bateman, kterému připraví scénář Mark Perez (spolupracovali spolu na akční krimi komedii Noční hra). Práva má pod palcem studio Warner Bros., tak uvidíme, co z materiálu nakonec vyleze. Batemen je samozřejmě více znám jako herec, když vystupuje především v komediích či dramediích typu Šéfové na zabití, V cizí kůži, Co by kdyby nebo Pařba o Vánocích. Režijní zkušenost však má a v obou případech se představil i před kamerou (Sprosťárny, Zvláštní příběh rodiny F). Nechme se proto překvapit, zda si náhodnou nestřihne hlavní roli i tentokrát.

Zdroj: THR

Foto: Netflix (ilustrační, ze seriálu Arrested Development)

Galerie: 3

Superworld: V nové komedii žije ve světě plném nadlidí jediný člověk bez superschopností | Fandíme filmu Superworld: V nové komedii žije ve světě plném nadlidí jediný člověk bez superschopností | Fandíme filmu Superworld: V nové komedii žije ve světě plném nadlidí jediný člověk bez superschopností | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest