Sympathy for the Devil: Nicolas Cage jako šílený únosce – trailer

Sympathy for the Devil: Nicolas Cage jako šílený únosce – trailer | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 1 obrázek
Upoutávka přibližuje nový thriller, kde klasicky vyšinutý Cage nutí pistolí cizího řidiče, aby mu dělal poskoka.

Nedávno jsme vám představili thriller Sympathy for the Devil. Teď se snímek ukázal v traileru. Nicolas Cage tu ztvárnil jednu z mnoha svých typicky vyšinutých postav. Tentokrát hraje tajuplného muže s pistolí, který nasedá do auta Joelu Kinnamanovi a nutí jej, aby mu dělal šoféra. Když nenápadný chlapík v brejličkách neposlouchá, má to drsné následky. V upoutávce je příjemné, že neznáme pistolníkovu motivaci a úplně jednoznačné není ani to, zda celá situace vznikla náhodně nebo oba muže dopředu cokoliv spojovalo. Nejvíc samozřejmě táhne Nicův klasicky energický výkon. Zamrzí naopak to, že upoutávka vyzrazuje možná až zbytečně mnoho.

Nicolas Cage hraje tajuplného pasažéra, který nastoupí do auta cizího muže, namíří na něj zbraň a nutí jej, aby jej vozil, kam si zamane. Startuje nebezpečná hra kočky s myší, kde začne být brzy jasné, že nic není takové, jaké se na první pohled zdá. Řidiče představuje Joel Kinnaman. Režíruje Yuval Adler, scénář napsal Luke Paradise. V psychologickém thrilleru prý až do úplného konce budeme hádat, jak se celá situace rozuzlí. Film bude v zahraniční uveden 28. července do kin, o premiéře v Česku zatím nejsou zprávy.

Podklady a foto: RLJE Films

Galerie: 2

Sympathy for the Devil: Nicolas Cage jako šílený únosce – trailer | Fandíme filmu Sympathy for the Devil: Nicolas Cage jako šílený únosce – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest