Doctor Strange: Návrat marvelovského kouzelníka se blíží

Doctor Strange: Návrat marvelovského kouzelníka se blíží | Fandíme filmu
Marvel Studios
Benedict Cumberbatch prozradil, kdy bude příště natáčet.

Včera jsme rozebírali, že Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství byl výrazně dražší, než se do té doby předpokládalo. Pořád ale šlo o velmi výdělečný film se slušnými recenzemi, takže návratu marvelovského kouzelníka rozhodně nic nebrání. Teď to vypadá, že se blíží.

Strangeův představitel Benedict Cumberbatch propaguje svůj novým film A Complete Unknown a stavil se na rozhovor u Nicka Hackwortha. Ten se jej zeptal, co jej čeká dalšího. Benedict odpověděl, že v tuhle chvíli s jistotou ví pouze to, že se vrací do světa Marvelu. Tvrdí, že zatím neví nic bližšího, ale natáčet by měl příští rok.

Kde bychom se tedy napříště Strange mohli dočkat? Skoro s jistotou se příští rok bude točit Fantastická čtyřka. Strange v Mnohovesmíru šílenství v paralelní realitě potkal alternativní verzi Mr. Fantastica, asi by nebylo nijak zvláštní, kdyby uvítal také Fantastickou čtyřku hlavní marvelovské reality. Pokud se vyřeší všechny hollywoodské stávky, nejspíš se v příštím roce začne točit také nový Blade. Ten je spojený se světem monster, potenciálně tedy s magií, takže i tady nějaká návštěva od Strange měla svou logiku.

Pokud se Marvel jasně rozhodne, jak naloží s představitelem Kanga Jonathanem Majorsem, který se momentálně soudí kvůli obvinění z napadení partnerky, tak by nejspíš mohl v příštím roce začít točit Avengers: Kang Dynasty. Premiéra je ohlášená na duben 2026, ale Avengers filmy často bývají obrovské a potřebují k natáčení víc času. A na únor 2026 má Marvel zarezervovaný ještě jeden termín. Občas se objevují zvěsti, že bychom se ještě před Avengers: Kang Dynasty mohli dočkat Doctora Strange 3. Pokud by to tak dopadlo, zřejmě by to bylo právě v tomto termínu. Připomeňme, že v závěru Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství Stephena najde kouzelnice Clea (Charlize Theron), která mu říká, že způsobil inkurzi a společně ji teď musejí napravit. Stephen tedy rozhodně má co na práci.

Vyloučit nejde ani to, že se Strange objeví ve vícero filmech, v minisérii pro Disney+ nebo třeba jen v nějakém videu pro Disneyho zábavní parky či něčem podobném. Jakmile o dalších plánech Marvelu bude známo víc, dáme vám vědět.

Foto: Marvel

Zdroj: Nick Hackworth

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest