Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch

Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Z jakého důvodu herec o roli málem přišel a kdo byli zvažovaní náhradníci. K tomu nejnovější fotky a chystá se 10minutová upoutávka.

Magazín Empire přinese za pár dní exkluzivní čtení o Doctoru Strangeovi. Aby nás namlsal, odhalil prvních pár drobností už teď. Tak především, Doctora Strange vůbec nemusel hrát Benedict Cumberbatch. Pokud novinky kolem Strange sledujete pravidelně, pak si jistě vzpomínáte, že představitel role se dlouho hledal a Cumberbatch byl s rolí docela často spojován, jen aby jeho účast pokaždé byla popřena. Co se tenkrát dělo? Režisér Scott Derrickson chtěl od začátku do role Benedicta. Jenže toho na podzim 2015 čekal v Londýně Hamlet a herec se nechtěl vzdát svého závazku a celou hru tak poškodit.

Produkce se tedy přesunula k dalším uchazečům. Zvažováni byli Jared Leto, Ryan Gosling nebo Joaquin Phoenix. Zvlášť poslední jmenovaný měl k roli opravdu blízko, jednání byla ukončeno skutečně těsně před podpisem smlouvy. Nakonec se Derricskon vydal za šéfem Marvelu, Kevinem Feigem a jednoznačně mu řekl, že roli prostě musí hrát Benedict. A studio se skutečně rozhodlo, že přesune premiéru filmu z léta 2016 na podzim 2016 a produkce tím pádem bude moci počkat, až Hamlet skončí. Cumberbatchovi velice polichotilo, že se na něj masivní produkce rozhodla počkat a s o to větší pílí pak usiloval o to, aby nezradil důvěru v něj vloženou.

Empire také zveřejnil dvě tematické obálky nadcházejícího čísla. Obě dvě najdete dole v galerii, společně s fotkou z natáčení od režiséra, několika fotkami hraček a již dříve zveřejněnými plakáty, tentokrát bez nápisů. Z nějakého důvodu Empire obálky zveřejnil na pódiu před publikem, což působí jako slušná zhůvěřilost, ale na druhou stranu, u představení obálky byl také Benedict Wong, který (jak můžete vidět v přiloženém videu) prozradil několik málo podrobností o své postavě. Dozvěděli jsme se, že Wong v enklávě Kamar-Taj dělá knihovníka, je to schopný kouzelník, je to doktorův trenér, není zvědavý na nesmysly a drží Strange v lati.

Pokud by vám video z odhalování časopisové obálky bylo málo, můžete tajně doufat, že menší Vánoce přijdou 7.10. Ten den Marvel v Disneyho zábavných parcích návštěvníky nechá podívat na desetiminutový sneak peek. A kdo ví, třeba video někdo nahraje online, popřípadě sám Marvel při té příležitosti zveřejní alespoň nějakou kratší upoutávku.

Marvel přináší příběh doktora Stephena Strange, světoznámého neurochirurga, jehož život se změní navždy poté, co mu autonehoda nevratně poškodí ruce. Když jej zklame moderní medicína, hledá pomoc a naději u mysteriózní enklávy známé jako Kamar-Taj. Rychle ale zjišťuje, že to není jen místo zasvěcené léčitelství, ale také první linie obrany v boji proti temným silám, které chtějí zničit naši realitu. Než se naděje, bude se muset Strange (vyzbrojený čerstvě nabytými kouzelnickými silami) rozhodnout, jestli se vrátí k životu v blahobytu, nebo jej definitivně zapomene a stane se tím nejmocnějším žijícím čarodějem

V hlavních rolích hrají: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton a Scott Adkins. Režíruje Scott Derrickson, scénář napsal společně s C. Robertem Cargillem. Datum české premiéry je stanoveno na 3.11. 2016.

Zdroje: Scott Derrickson, Disney Parks, Empire I, II

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 11

Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu Doctor Strange: Hlavní roli málem nedostal Cumberbatch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest