Cold Storage: Zápas Liama Neesona se smrtícím virem už se točí

Cold Storage: Zápas Liama Neesona se smrtícím virem už se točí | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Liam dostal nové herecké kolegy a zamířil před kamery.

Loni v říjnu jsme vás poprvé informovali o připravovaném snímku Cold Storage, kde se Liam Neeson bude potýkat s extrémně nebezpečnou virovou hrozbou. Už dříve byli krom Neesona obsazení Joe Keery a Georgia Campbell. K těm se nově přidala Sosie Bacon a těsně před podpisem smlouvy má také Lesley Manville. Sosie (dcera Kevina Bacona) na sebe upozornila v loňském hororu Úsměv, předtím vystupovala třeba v seriálu Proč? 13x proto. Manville je zkušená herečka nominovaná na Oscara za Nit z přízraků. Znát ji můžete také z Koruny či ze Zloby – Královny černé magie a následného pokračování.

Film se natáčí v Maroku a Itálii, přičemž scenárista David Koepp (Jurský park, Mission: Impossible, Spider-Man, Andělé a démoni) sdílel z Říma první fotografii (najdete dole v galerii). Podle jeho slov je Cold Storage napínavý, strašidelný, vzrušující a zkrátka zábavný snímek. Koepp film napsal na základě vlastního románu, jenž u nás byl vydaný pod názvem Parazit. Režíruje Jonny Campbell (seriály Westworld, Dracula, Pán času).

Příběh filmu začíná před několika dekádami, kdy se na armádní základně povedlo izolovat vysoce nakažlivý a proměnlivý mikroorganismus, který by byl schopný zahubit celé lidstvo. V současnosti armáda nejhlubší patra základny uzavřela a zbytek prostor prodala jako sklady. Teplota podzemí ale stoupá a mikroorganismus najde způsob, jak uniknout. Pokud by se nechal bez dozoru, brzy by se nekontrolovatelně množil a šířil po celém světě. Osud lidstva leží v rukou vojenské bioexperta (Neeson) ve výslužbě a náhodných hrdinů: Dvou zaměstnanců budovy, kteří naprosto nečekaně musejí závodit se smrtícím organismem, aby nezničil civilizaci.

Titulní foto je ilustrační, Liam Neeson ve filmu Darkman

Zdroje: Deadline, David Koepp

Galerie: 2

Cold Storage: Zápas Liama Neesona se smrtícím virem už se točí | Fandíme filmu Cold Storage: Zápas Liama Neesona se smrtícím virem už se točí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest